2777
2789

اگه منظورت سوختن و پاره شدن مو براثر دکلرس بله رشد میکنن...اما اگه از ریشه ریخته باید اساسی تقویت کنی موهاتو.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تنها راهش کوتاهیه ماسک و اینا تاثیر نداره یکی سوختگی دکلره یکی موخوره فقط کوتاهیه الکی پولتم دور نریز که تقویتش کنی

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
تنها راهش کوتاهیه ماسک و اینا تاثیر نداره یکی سوختگی دکلره یکی موخوره فقط کوتاهیه الکی پولتم دور نری ...

كوتاهشم كردم توروخدا راهي واسه تقويت دارين بگين فرق سرم قشنگ ريخته

ی سوال. روی موی مش شده میشه دکلره کامل کرد رنگ بلوند یا صدفی گذاشت؟؟

اره عزيزم ميشه ولي اگر موهاتو دوست داري نكن و سال پيش اين موقع موهامو مش كردم هيچييي از موهام نمونده

كوتاهشم كردم توروخدا راهي واسه تقويت دارين بگين فرق سرم قشنگ ريخته

من ارایشگزم به همه ماسکای گیاهی که درست کردنیه سفارش کردم جواب داده ولی نباید یکی دوبار بزتی و ولش کنی باید ادامه بدی بفرستم برات؟

با چي تقويتش كنم ؟ خواهش ميكنم راهنماييم كنيد

بهترین تقویت کننده حنا و سدر هست که با تخم مرغ مخلوط کنی و روغن سیاهدونه و بذاری هروز.حنای بیرنگ برو بخر و با اینا مخلوط کن و بذار روزی یک تا دو ساعت بمونه و بشور.فوق العادس.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
ی سوال. روی موی مش شده میشه دکلره کامل کرد رنگ بلوند یا صدفی گذاشت؟؟

مشا پودر میشه مگه اینکه مشا را قبلش چرب کنی با وازلین که دکلره نسوزونتش