2777
2789

همسر من چندساله اعتیاد به مواد مخدر داره، چند بارم ترک کرده و متاءسفانه دوباره شروع کرده، از پارسال بیکارم شده و چندین بار دوباره اقدام به ترک کرده یعنی چندروزی مونده خونه و همین که بیرون رفته شروع کرده، منم تو این مدت خیلی کمکش کردم، دوسالم کنگره ۶۰ رفت ولی نتیجه ای ندید، الانم ده روزه خوابیده خونه، ولی من نگرانم که چی میشه، وقتی اقدام به ترک میکنه اکثرا" میخوابه حوصله هیچ کاری نداره، بی انگیزه میشه، حتی حوصله یه کلمه حرف زدن نداره مثل آدمای افسرده میشه، واقعا" نمیدونم چیکار کنم خسته شدم، اگه راهکاری دارین پیشنهاد بدین ممنون میشم

در شهر یکی تو را بفهمد کافیست.........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت برو کنگره ۶۰ اونم میاد تنها راهش همینه از سال ۸۹ اونجا کار میکنم

خودمم تو این دوسال باهاش رفتم ولی درست سفر نکرد، دیگه نرفت منم وقتی نتیجه ای ندید نرفتم

خودت برو برای خودت اونم اگر خواست بیاد

اتفاقا" وقتی میرفتم حالم خوب میشد

الانم میگم از روانپزشک وقت بگیرم ببرمش ولی فکر نکنم بره، احساس میکنم افسرده شده، حوصله هیچ کاری نداره

اتفاقا" وقتی میرفتم حالم خوب میشدالانم میگم از روانپزشک وقت بگیرم ببرمش ولی فکر نکنم بره، احساس میکن ...

اره افرین اونجا بهشت رو زمینه برو و ولش کن دکتر و دارو رو هم بیخیال شو 

ان ای رو اصلا" قبول نداره

ضرر نداره همه راها امتحان کرده یبار اینم امتحان کنه

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

اره افرین اونجا بهشت رو زمینه برو و ولش کن دکتر و دارو رو هم بیخیال شو

آخه میدونی مشکل من فقط مصرفشم نیست، بیکاریشم هست، باز خداروشکر مستاجر نیستیم و پدرشوهرم حمایتمون میکنه وگرنه نمیدونم چی میشد

خودش کنگره رو خیلی قبول داره ولی نمیدونم چرا درست سفر نمیکنه، اصلا" نظم نداره موفق هم نمیشه

ضرر نداره همه راها امتحان کرده یبار اینم امتحان کنه

قبلا" این راهم رفته ولی ادامه نداده

خودش دوست داره درست شه ولی نمیدونم چی باعث میشه که لغزش میکنه

آخه میدونی مشکل من فقط مصرفشم نیست، بیکاریشم هست، باز خداروشکر مستاجر نیستیم و پدرشوهرم حمایتمون میک ...

ادمای زیادی دیدم برای بار دوم سوم سفر کردن موفق شدن و حتی راهنما شدن تو که خودت دوسال رفتی اشناهستی دیگه تنها راه درمانه برو انشالله که اینبار موفق میشه من بعد از ۱۵ سال دلم نمیاد رها کنم و نرم و همچنان وصلم 

ادمای زیادی دیدم برای بار دوم سوم سفر کردن موفق شدن و حتی راهنما شدن تو که خودت دوسال رفتی اشناهستی ...

چی بگم والا

منم دلم میخواد با هم بریم، بهش پیشنهاد دادم دوباره بریم ولی میگه بزار کار راه بندارم بعدش میرم ولی فقط امروز فردا میکنه، هم واسه کار رفتن هم واسه درمان