همسر من چندساله اعتیاد به مواد مخدر داره، چند بارم ترک کرده و متاءسفانه دوباره شروع کرده، از پارسال بیکارم شده و چندین بار دوباره اقدام به ترک کرده یعنی چندروزی مونده خونه و همین که بیرون رفته شروع کرده، منم تو این مدت خیلی کمکش کردم، دوسالم کنگره ۶۰ رفت ولی نتیجه ای ندید، الانم ده روزه خوابیده خونه، ولی من نگرانم که چی میشه، وقتی اقدام به ترک میکنه اکثرا" میخوابه حوصله هیچ کاری نداره، بی انگیزه میشه، حتی حوصله یه کلمه حرف زدن نداره مثل آدمای افسرده میشه، واقعا" نمیدونم چیکار کنم خسته شدم، اگه راهکاری دارین پیشنهاد بدین ممنون میشم
آخه میدونی مشکل من فقط مصرفشم نیست، بیکاریشم هست، باز خداروشکر مستاجر نیستیم و پدرشوهرم حمایتمون میک ...
ادمای زیادی دیدم برای بار دوم سوم سفر کردن موفق شدن و حتی راهنما شدن تو که خودت دوسال رفتی اشناهستی دیگه تنها راه درمانه برو انشالله که اینبار موفق میشه من بعد از ۱۵ سال دلم نمیاد رها کنم و نرم و همچنان وصلم
ادمای زیادی دیدم برای بار دوم سوم سفر کردن موفق شدن و حتی راهنما شدن تو که خودت دوسال رفتی اشناهستی ...
چی بگم والا
منم دلم میخواد با هم بریم، بهش پیشنهاد دادم دوباره بریم ولی میگه بزار کار راه بندارم بعدش میرم ولی فقط امروز فردا میکنه، هم واسه کار رفتن هم واسه درمان