2777
2789
عنوان

مهاجرت

147 بازدید | 14 پست

من رشتمم برای مهاجرت فک میکنم اوکی هست (ارشد میخونم و مربوط به زیسته و دانشگاهم خوبه اگه تلاش کنم و ایلتس بگیرم شاید بتونم مهاجرت کنم بنظرتون اگه مهاجرت نکنم پشیمون میشم چون شابد حتی جنگ شده و این وضع اقتصادی هم که هر روز بدتر میشه 

اگر واقعا هدفمند مهاجرت کنی نه پشیمون نمیشی

فقط دلتنگ میشی گاهی

من دو سالونیمه نتونستم بیام خیلی ناراحتم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

باز یکی اینجا توهم زد

مهاجرت کنین عمگی برین خلاص

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهاجرت صد برابر سخت تر از شرایط اقتصادی بد و جنگ تو مملکت خودته ! طرف 20 ساله تو کانادا جون میکنه هنوز نتونسته از مستاجری نجات پیدا بکنه تازه فکر کن کل درآمدت بره مالیات و ... برای کشوری که توی محاکم قضایی اونجا هیچ حق قانونی نداری چون مهاجری ! تا تقی به توقی هم بخوره میندازنت بیرون نه احترامی داری نه چیزی چووون مهاجری میخای پزشک متخصص باش میخای کارگر باش ، مثل افغانیا تو ایران که تو جنگ ریختن بیرون مگه کسی نگاه کرد ببینه کی باسواده کی نیست همه رو جمع کردن تو کامیون یا علی برو هرات

مهاجرت صد برابر سخت تر از شرایط اقتصادی بد و جنگ تو مملکت خودته ! طرف 20 ساله تو کانادا جون میکنه هن ...

لحنتون توهین امیزه 

همه ی کسانی که مهاجرت کردن موفق نیستن و اونایی که موفق اند دو برابر ما که توی کشور خودمونیم جون کندن 

اسی من نمیدونم ولی دیروز یکی تاپیک زده بود از مهاجرت پشیمونم.اتفاقا پر بازدید هم شد ولی تعطیل شد.اکثرا دوری و غربت براشون سخته.و ارتباط گرفتن با فرهنگ و ادمای اونا.این اخری خودش حداقل دو سال زمان میبره.ولی اگه درست بری یعنی مثلا اونجا گارت بگیره خیلی هم خوبه.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اسی من نمیدونم ولی دیروز یکی تاپیک زده بود از مهاجرت پشیمونم.اتفاقا پر بازدید هم شد ولی تعطیل شد.اکث ...

چون اون کاربر یه پشت کنکوری متوهم بود که بیست روز پیش عبدل اباد دنبال کاپشن میگشت و تهرانپارس دنبال کراتین کار مو. و بعنوان منتور و کسی که اروپا بودم و با حضور چندتا کاربر مثل خودم فقط فحاشی میکرد بابت دروغاش

واقعا تصمیم شخصی هست من خودم انتخاب کردم برم شما هم باید خودت تصمیم بگیری به حرفای اینجا زیاد توجه ...

جدیدا بخاطر مبارزه با فرار مغزها یه سری کاربر اجیر شدن حرفایی بزنن 

ولی واقعیت امر‌ اینه که کسیکه افسارشو میده دست یه مشت ادم مجازی رفتنش فرغر مغزها محسوب نمیشه و موندنش هم موندگاری مغزها!!!!!!!!!