من رشتمم برای مهاجرت فک میکنم اوکی هست (ارشد میخونم و مربوط به زیسته و دانشگاهم خوبه اگه تلاش کنم و ایلتس بگیرم شاید بتونم مهاجرت کنم بنظرتون اگه مهاجرت نکنم پشیمون میشم چون شابد حتی جنگ شده و این وضع اقتصادی هم که هر روز بدتر میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهاجرت صد برابر سخت تر از شرایط اقتصادی بد و جنگ تو مملکت خودته ! طرف 20 ساله تو کانادا جون میکنه هنوز نتونسته از مستاجری نجات پیدا بکنه تازه فکر کن کل درآمدت بره مالیات و ... برای کشوری که توی محاکم قضایی اونجا هیچ حق قانونی نداری چون مهاجری ! تا تقی به توقی هم بخوره میندازنت بیرون نه احترامی داری نه چیزی چووون مهاجری میخای پزشک متخصص باش میخای کارگر باش ، مثل افغانیا تو ایران که تو جنگ ریختن بیرون مگه کسی نگاه کرد ببینه کی باسواده کی نیست همه رو جمع کردن تو کامیون یا علی برو هرات
اسی من نمیدونم ولی دیروز یکی تاپیک زده بود از مهاجرت پشیمونم.اتفاقا پر بازدید هم شد ولی تعطیل شد.اکثرا دوری و غربت براشون سخته.و ارتباط گرفتن با فرهنگ و ادمای اونا.این اخری خودش حداقل دو سال زمان میبره.ولی اگه درست بری یعنی مثلا اونجا گارت بگیره خیلی هم خوبه.
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
اسی من نمیدونم ولی دیروز یکی تاپیک زده بود از مهاجرت پشیمونم.اتفاقا پر بازدید هم شد ولی تعطیل شد.اکث ...
چون اون کاربر یه پشت کنکوری متوهم بود که بیست روز پیش عبدل اباد دنبال کاپشن میگشت و تهرانپارس دنبال کراتین کار مو. و بعنوان منتور و کسی که اروپا بودم و با حضور چندتا کاربر مثل خودم فقط فحاشی میکرد بابت دروغاش