2777
2789
عنوان

خاله عوضیم

174 بازدید | 9 پست

از وقتی فهمیده تو رابطم رفتارش عوض شده.غیبتمو میکنه پشت سرم حرف میزنه.اون روز از خواهرم پرسیده بود کی جدا میشن؟ 

نمیفهمم چرا اینکارا رو میکنه چیکار کنم باهاش خیلی بیشعوره

خب چرا لهش گفتی تو رابطه ای ؟

به نظر من بگو کات کردی و هماهنگ کن که اگه از خواهرتم پرسید اونم بگه کات کردی . به همین راحتی

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا به فامیل گفتی🫤🫤

ما رشتیا یه جمله داریم که میگه :تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه:)یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه...:)«این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!» 

خب چرا لهش گفتی تو رابطه ای ؟به نظر من بگو کات کردی و هماهنگ کن که اگه از خواهرتم پرسید اونم بگه کات ...

اتفاقی فهمید نمیخواستم بهش بگم 

برام سواله چرا انقدر ذاتش کثیفه

اتفاقی فهمید نمیخواستم بهش بگم برام سواله چرا انقدر ذاتش کثیفه

عزیزم خداروشکر که فهمیدی ذاتش چطوریه حالا که فهمیدی نزار از زندگیت هیچ چیزی و بفهمه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

خب چیکار کنم بنظر شما

فداتشم به نظرم دیگه کم کم باهاش سرد شو رفتارتو تغییر بده باهاش و از همه مهم تر نزار از خوشی هات بدونه و از غمات سر در بیاره 

فداتشم به نظرم دیگه کم کم باهاش سرد شو رفتارتو تغییر بده باهاش و از همه مهم تر نزار از خوشی هات بدون ...

من خیلی باهاش سردم از اطرافیانم اطلاعات میگیره درموردم

خدانکنه عزیزم

من خیلی باهاش سردم از اطرافیانم اطلاعات میگیره درموردمخدانکنه عزیزم

خب پس به هیچ کدوم از اطرافیان چیزی نگو گنگ زندگی کن .