2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

شاید درک نکنم .

اما میگم ببخشیشون.

خدا براتون جبران میکنه.

خدا بدهکار بنده اش نمیمونه.

بخاطر خدا ببخشید 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شاید درک نکنم .اما میگم ببخشیشون.خدا براتون جبران میکنه.خدا بدهکار بنده اش نمیمونه.بخاطر خدا ببخشید

بابام تنها ادمیه که هرگز نمیبخشمش

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

پدر من جوونیاش و میان سالی بدجور عصبانی بود.ازش میترسیدیم  پیر که شد و سکته کرد و زمین گیر شد و محتاج.دیگه انگار نه انگار همون آدم سابقه. همش گریه میکرد اواخر عمرش هم آلزایمر .و بعد هم فوت کرد .ولی من اون روزایی که عصبانی و دیکتاتور بود یادم رفته فقط بیماری و شرایط سختی که زمان زمین گیر شدنش بود رو از ذهنم نمیتونم یادم ببرم😭😭🖤🖤

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
پدر من جوونیاش و میان سالی بدجور عصبانی بود.ازش میترسیدیم پیر که شد و سکته کرد و زمین گیر شد و محتا ...

بابای من خیلی ظالمه، فقط امیدوارم نتیجه ی کاراشو ببینه

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

شاید درک نکنم .اما میگم ببخشیشون.خدا براتون جبران میکنه.خدا بدهکار بنده اش نمیمونه.بخاطر خدا ببخشید

بخشیدم 

واقعا بد نمیخوام براش ، اما میخام یه راهی باز شه با خوبی و خوشی خودم و مادر خواهرم دیگه از سمتش ازار نبینیم 

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

[QUOTE=401757460]بابای من خیلی ظالمه، فقط امیدوارم نتیجه ی کاراشو ببینه

فقط از خدا میخوام به راه راست هدایت بشه و دل رحم بشه

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
بخشیدم واقعا بد نمیخوام براش ، اما میخام یه راهی باز شه با خوبی و خوشی خودم و مادر خواهرم دیگه از سم ...

ان شالله، الهی که بهترین مادر عالم کمکتون کنه عزیزم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃