چقدر بچه داری سخته!...یه بچه بیست وپنج روزه دارم،واقعا كم اوردم...حسودیم میشه به اونایی که مادرجوون وسرحال دارن وکمک حال دارن واسه بچه داری...من فقط خودمم وشوهرم...گاهی واقعا خسته میشم...شوهرمم کارش زیاده،بنده خدا وقتی هست کمک حالمه ولی خب بیشتر وقتا سرکاره...یه پسر دبستانی هم دارم،اونم مشقاشو نمینویسه،باید با اونم سروکله بزنم🤕....فعلا هم که سرما خورده،همش نگرانم نی نی هم مریض شه....گاهی دلم میخواد یکی زنگ بزنه بگه امروز فکر غذا نباش،ناهارتون با من....چقدر شنیدم قلیه ماهی واسه شیرم خوبه،از زمان بارداریم به مامانم گفتم هوس کردم،خودم بلدش نیستم،بااین مشغله هم وقت یادگیری ودرست کردنشو ندارم،اما خبری نشد،اونم سنش بالاست،نمیشه توقع کرد...واسه زایمانم یک هفته خونشون بودم،اینقدر میشنیدم به بابام میگه خستست که خودم معذب شدم،حالمم خوب نبود که زود تر برم خونه خودم...هعععییی دنیا....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه
بچه داری همش عذابه، دیگه اصلا وقت برا خودت نداری نه میتونی بازار بری نه یه دوش راحت بگیری نه فیلم ببینی نه کتاب بخونی،
خوب جرأت کردی دومیو آوردی، من اصلا به بچه دوم فکر نمیکنم
کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند.. . . . ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست