2777
2789

هیچکس اونقدر سرش شلوغ نیست ک نتونه آنلاین شه جواب تورو بده..

خودتو گول نزن اولویت نیستی

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکس اونقدر سرش شلوغ نیست ک نتونه آنلاین شه جواب تورو بده..خودتو گول نزن اولویت نیستی

خب آخه من رلم پیش باباش کار می‌کنه نمیزاره اصلن پای گوشی بره همش صداش میزنه تا جایی می‌دونم وسط حرف با من قطع میکنه میره

خب آخه من رلم پیش باباش کار می‌کنه نمیزاره اصلن پای گوشی بره همش صداش میزنه تا جایی می‌دونم وسط حرف ...

دوباره حرفمو تکرار کنم؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

یعنی دروغ میگه سرم شلوغ ؟

هیچکس اونقدر سرش شلوغ نیست ک نتونه پیام بده

کلا 2 دقیقه ام زمان نمیبره

هیچکس اونقدر سرش شلوغ نیست ک نتونه پیام بدهکلا 2 دقیقه ام زمان نمیبره

خیلی خوب گفتیی

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 نمی دونم اینجا چند نفر بهم گفتن برانداز چند نفر عرزشی عجیبه 😐😐 هیچ کدوم نیستم. اون تیکه اولم برای جون خودتون گفتم