2821
2789
عنوان

مادر شوهر

133 بازدید | 11 پست

سلام.مادر شوهرم همش میخواد خودش رو مادر مهربون به پسرش نشون میده در صورتیکه دوران مجردی نگاش هم نمیکرده

هرررر روز روزی ده دفعه موقعی خونه نیست بهش زنگ میزنه و آمار میگیره(شوهرم هم بهش امار میده و هرچی من میگم میگه مگه چی گفتم چیزی نگفتم.در کل نمیپذیره)

تازگی ها هم سبزی قورمه سبزی باقالی و ... درست میکنه به شوهرم زنگ میرنه بیا ببر که مثلا بگه چقدر مهربونه

یا زنگ میزنه بیا اینو درست کردم ببر شام

بچه ها من بهم ثابت شده اینا از سر دلسوزی نیست لطفا نگید چه بدبینم من

کلا داره خیلی ریز و غیرمستقیم اختیار زندگی منو دستش میگیره.چیکار کنم به نظرتون؟

با همسرم هم صحبت میکنم نمیپذیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون همینن منم جدیدا از مادرشوهر کرم میبینم حسوده خیلی وع قبلنا اینجور نبودا الان نمیدونم چش شده  😂😂😂جاریم محل نمیده ولی من دلم نمیاد محل ندم

دوستت دارم

با سبزی و باقالی اختیار زندگیتو میگیره ؟ شما حتی اگه این حس رو داری از کمکهاش لذت ببر. و برای خودت استراحت کن . چرا باید فکرت مشغولش بشه . خودتو توی جبهه شوهرت بدون . و سخت نگیر ‌ منم  قبلا زیادی روش حساس بودم الان بی خیالم 

با توجه به تاپیک های دیگه تون می تونم بگم شما کلا بد بین و خود برتر بین هستی

این منفی بافی و خودبرتر بینی واقعا بهتون آسیب میزنه

با یه خوراکی خونه پسری که همسرش شاغل هست فرستادن هم اختیار امور زندگی از یکی سلب نمیشه 

واقعا اگر می خواهی زندگی موفقی داشته باشی کمی روی طرز فکر خودت هم کار کن

همیشه قرار نیست بقیه تغییر کنند. تغییر خود فرد هم مهمه

با عقدمون 10 سال میشهاخه هیچ سالی این ادا رو نداشت امسال یهو مهربون شده!!!!!!

من نظر شخصیم اینه که سبزی و این چیزا دادن دخالت حساب نمیشه لذت ببر ولی با شوهرت صحبت کن هرچیزی و نگه بهشون