baroon_bahari مدیر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9482 عنوان این پایتخت چی بود چی شد | مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 46 پست چقدر سادگی و صمیمیتشون قشنگ بودهفتش کلا سیاسی بود شهاب سنگ و پهپاد و ترور...! از اون آرایش غلیظ فهیمه کلا چرت و پرتاین یه قسمتشو دوست داشتم نشستم دیدم وگرنه حوصله دوباره دیدن ندارم 1404/08/28 | 13:46 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
8981mohammad عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 32 نه اصلا دیوونه نمیشین خیالتون راحت این حالتا همش از اضطرابه من حتی اون دوران یه فکرای فلسفی ام میومد ... خیلی ممنون ببخشید توروخدا اگ روزای بدتون یادتون اومد یا هرچی فقط سوال اخرم اینه که مثلا بیرون رفتنی یا فیلمی چیزی دیدنی نمیدونم الکی الکی بعضا ذهنم مثلا به وایب منفی و فیلم ترسناک و اینجور چیزا تشبیه میکنه اینم وسواسی فکریه؟ و اینکه چقدر صبر کنم که اگه خوب نشد برم پیش روانپزشک؟
8981mohammad عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 32 نه اصلا دیوونه نمیشین خیالتون راحت این حالتا همش از اضطرابه من حتی اون دوران یه فکرای فلسفی ام میومد ... واینکه خواب شمام اونموقع مختل شده بود؟ مثلا تکهتکهبخوابین