2821
2789
عنوان

ماادرااا

91 بازدید | 21 پست

سلام مادرهاي خوشگل و صبور

كسايي كه نوزاد دارن بياييد يه كم اطلاعات بهم بديم در مورد بچه داري و اينكه چطوري برنامه ريزي كرديد كه هم كاراي خونه رو انجام ميديد هم اينكه به بچه ميرسيد ؟؟؟

اونايي كه نوزاد دارن درس ميتونيد درس بخونيد يا كلاس بريد ؟

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم

من كه نوزاد ندارم

ولي اينايي كه اينجا ديدم به كار خونشون هم نميرسن!! چه برسه به درس

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا سه چهار ماه اول خیلی نمیشه درست و حسابی به کارها رسید

ولی تنها راهش وقتی که بچه خوابه باید به کارهات برسی

یا اگر باباش پایه هست ساعات معینی از روز که شیرشو خورده بدی دست باباش و به کارهات برسی

من كه نوزاد ندارم ولي اينايي كه اينجا ديدم به كار خونشون هم نميرسن!! چه برسه به درس    

واي من خيلي دلم ميخواد درس بخونم ولي بچه كاراش خيلي زياده نميدونم چيكار كنم

اگه بچه ت شير خودتو ميخوره حالا حالا ها نميشه ملاس و اينا رفت.  به سختي هم كار خونه هم بچه دار ...

اره شير خودم رو ميخوره 

خيلي سختمه حتي كار هاي خونه رو انجام بدم

تا سه چهار ماه اول خیلی نمیشه درست و حسابی به کارها رسید ولی تنها راهش وقتی که بچه خوابه باید به کا ...

زياد نميخوابه 

همش بيداره خسته شدم

واي من خيلي دلم ميخواد درس بخونم ولي بچه كاراش خيلي زياده نميدونم چيكار كنم

به هبچ وجه وقتي ني ني خوابه كار نكن. تو هم بخواب باهاش. اينطوري داغون ميشي. 

فك كن ني ني خوابيد و بيدار ميشه با يه عالمه انرژي، اونوقت شما بعد يه عالمه كار، دوباره بايد بچه داري كني.... اصلاً نكن. بيداره ريز ريز انجام بده. من پسرم ميخوابه خودمم كنارش ولو ام تا پاشه هميشه

به هبچ وجه وقتي ني ني خوابه كار نكن. تو هم بخواب باهاش. اينطوري داغون ميشي.  فك كن ني ني خوابي ...

من تا پسرم ميخوابه سريع دستمال ميگيرم دستم خونه تميز ميكنم وقتي بيدار ميشه خيلي خسته ام اصلا حال ندارم بهش شير بدم از يه طرفي هم اگه كار نكنم كاراي خونه ميمونه

بعدم هوابشو بايد تنظيم كني خودت. 

پسر من نوزاد بود روزي ٣ بار ميخوابوندمش راس يه ساعت خواص. اينطوري بعد چند روز راس ساعت خاص كه ميشد خميا ه هاش شروع ميشد. 

يكم كه بزرگتر شد خوابشو كردم ٢ بار در روز. 

نزديك ١ سال هم شد، خوابشو كردم ١ بار در روز.

وقتي ميتوني بري درس بخوني كه از شير بگيريش. بعدم از الان عادتش بده پيش مادرت يا مادر شوهرت بمونه

خيلي وابستشم حتي يه لحظه هم نميتونم دست كسي بدم 

بعدم هوابشو بايد تنظيم كني خودت.  پسر من نوزاد بود روزي ٣ بار ميخوابوندمش راس يه ساعت خواص. اي ...

چطوري خوابش رو تنظيم كنم ؟ 

ميشه راهنماييم كني ممنونم 😘