كسايي كه نوزاد دارن بياييد يه كم اطلاعات بهم بديم در مورد بچه داري و اينكه چطوري برنامه ريزي كرديد كه هم كاراي خونه رو انجام ميديد هم اينكه به بچه ميرسيد ؟؟؟
اونايي كه نوزاد دارن درس ميتونيد درس بخونيد يا كلاس بريد ؟
ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
ولي اينايي كه اينجا ديدم به كار خونشون هم نميرسن!! چه برسه به درس
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
واي من خيلي دلم ميخواد درس بخونم ولي بچه كاراش خيلي زياده نميدونم چيكار كنم
به هبچ وجه وقتي ني ني خوابه كار نكن. تو هم بخواب باهاش. اينطوري داغون ميشي.
فك كن ني ني خوابيد و بيدار ميشه با يه عالمه انرژي، اونوقت شما بعد يه عالمه كار، دوباره بايد بچه داري كني.... اصلاً نكن. بيداره ريز ريز انجام بده. من پسرم ميخوابه خودمم كنارش ولو ام تا پاشه هميشه
به هبچ وجه وقتي ني ني خوابه كار نكن. تو هم بخواب باهاش. اينطوري داغون ميشي. فك كن ني ني خوابي ...
من تا پسرم ميخوابه سريع دستمال ميگيرم دستم خونه تميز ميكنم وقتي بيدار ميشه خيلي خسته ام اصلا حال ندارم بهش شير بدم از يه طرفي هم اگه كار نكنم كاراي خونه ميمونه
ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم