2777
2789
عنوان

ژله بستنی کی بلده

82 بازدید | 18 پست

من‌گیج شدم😭😂دو تا طعم دارم الان تمشک و بلوبری

بعد چیکار کنم .. اول مثلا بلوبری و کامل با آب جوش قاطی کنم نصفشو بذارم بگیره؟ بعد نصف بعدی و یه ساعت بعد با بستنی قاطی کنم بریزم؟ آب سرد دیگه نمیخواد؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهم میتونی درست کنی

اونیو ک میخوای زود ببنده چنددقیقه بزار فریزر سریع میبنده

اضافه شوهم بیزون باشه نمیبنده ک

بعد میریزی روی اونی ک فریزرگذاشتی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اول یه لیوان ابجوشو بریز خوب حل شه ژله بعد بذار یکم خنک شه، نه اینکه ببنده خنک شه که وقتی بستنی میری ...

آخه تو اینترنت نوشته نصفش کنین بعد نمیدونم نصفش که یکم سفت شد نصف بعدی و با بستنی ترکیب کنین گیج‌شدم

ن اب سرد نمیخواد جدا جدا درست کن طعماش قاطی نکن 

ب روش بنماری ک حلش کردی بستنی وانیلی بریز چندبار اروم با قاشق هم بزن ک باز نشه خیلی بستنی فقط قاطی بشه...بعد کف قالب چرب کن یا پلاستیک فریز پهن کن بعد پلاستیک چرب کن ژله رو بریز روش بعدم  ک خودش و گرفت مثلا نیم ساعت چهل دقه حلالی برش بزن و لوله کن 

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

ن اب سرد نمیخواد جدا جدا درست کن طعماش قاطی نکن ب روش بنماری ک حلش کردی بستنی وانیلی بریز چندبار ارو ...

👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽💃🕺💃💃💃💃🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
آخه تو اینترنت نوشته نصفش کنین بعد نمیدونم نصفش که یکم سفت شد نصف بعدی و با بستنی ترکیب کنین گیج‌شدم

درست متوجه نمیشی همینی که گفتمه، ما همیشه اینطوری درست میکنیم 

بجای بستنی خامه صبحانم بزنی خوشمزه میشه

👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽💃🕺💃💃💃💃🤣🤣🤣🤣

مررررض الهیییی گرفتار بشی ،🤣🤣😝😝😝

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

قربونت فدایییی دارری من برم الان راننده ویلچر میاد،🤣🤣🤣🤣

وای توروحت انقد خندیدم‌پاره شدم برووووو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سلامتیه هرچی رانندس🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️