2777
2789
عنوان

بگین حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 112 پست
قبول نکنید.با خودتونه.من راه حل گفتم

اون بیزینسی های تو خیابون چیکار میکنن که جاذبه دارن ؟؟ خونه تمیز میکنن یا براتون شام و ناهار میپزن ؟؟ یا کلفتی میکنن و خونه رو تغییر دکور میدن ؟؟ 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم شما که موقعیت مشابهشو تجربه کردیو این همه بدبختی کشیدی نذار یکی دیگم مث خودت بشه. برو به اون دختره بگو که طرف دوست دختر داره نذار یکی دیگه مث خودت بدبخت بشی
آدمی که اینججوریه هیچوقت قرار نیست درست بشه نذار یکی دیگم عذاب بکشه

اون بیزینسی های تو خیابون چیکار میکنن که جاذبه دارن ؟؟ خونه تمیز میکنن یا براتون شام و ناهار میپزن ؟ ...

وای اسی چ صبری داری....از کامنتای این مرتیکه من سردرد شدم....

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
عزیزززززم.پس گیر چ عوضی افتادی

هیییی خواهر. بدبخت شدم رف. 

بهم میگه مردا همینن باید قبول کنی. برا مرد عیب نیس. چیزی ازش کم نمیشه. تو نباید سر یه خیییلی ببخشید سوراخ زندگیتو خراب کنی. باید سرتو به زندگی و بچها گرم کنی و سرت تو کار خودت باشه. کنجکاوی نکنی چون تهش خودت اذیت میشی😭

هیییی خواهر. بدبخت شدم رف. بهم میگه مردا همینن باید قبول کنی. برا مرد عیب نیس. چیزی ازش کم نمیشه. تو ...

واااای خدا چ حیوونیه.درصد خیلی زیادی از مردا خیانت میکنن و سریع با دیدن ی زن خراب دست و دلشون میلرزه اما حداقلش دیگه نمیان با افتخاااار و حق به جانب از گوه خوریشون دفاع کنن.با این طرز تفکری که شوهرت داره فقط مواظب باش ازش مریضی نگیری😥😢

واااای خدا چ حیوونیه.درصد خیلی زیادی از مردا خیانت میکنن و سریع با دیدن ی زن خراب دست و دلشون میلرزه ...

چجوری مراقب باشم ؟؟ 

نمیشه بخدا.  

تنها راه واکسنه

چجوری مراقب باشم ؟؟ نمیشه بخدا. تنها راه واکسنه

هیچ رابطه ای باهاش نداشته باش...تا میتونی ازش دوری کن..بخدا دلم گرف واست..ما زنا چقدر مظلومیم