2777
2789
عنوان

بگین حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 112 پست
متوجه منظورت نمیشم ؟؟ اره خب گفتم که ادم سالم و درست هست اما مثل گوهر نایابه

شما نوشتی نود درصد همه اینطورن و خیانت میکنن .گفتم نه خیلی از مردها دارن سالم زندگی میکنند .و واقعا گوهر نایاب هم نیستن .حرفهای شوهر شما در مورد اینکه همه مردها اینطورن رو باور نکنید .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

شما نوشتی نود درصد همه اینطورن و خیانت میکنن .گفتم نه خیلی از مردها دارن سالم زندگی میکنند .و واقعا ...

اره خب. شاید میخواد توجیه کنه

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایشالا که خودش می‌زاره کنار و قدر شما رو بیشتر می‌دونه عزیزم

دیگه برام مهم نیس و ارزشی هم نداره. 

هر چیزی به وقتش خوبه. تمام شور و شوق و ذوق و جوونی منو کور کرد. 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

من بودم شاید میگفتم به خانمه که شوهرش رفته با یکی دیگه

چرا باید بدبخت شه از الان ؟ 

شما که خودت تجربه این اتفاق تلخو داشتی و میگی منتظر مرگم و ... یعنی دلتون به حال دوستتون نمیسوزه؟ شما بگو حتما بهش بقیش بین خودش و نامزدش 

وای 

ی چیزی بهت بگم دوست 

من تاپیک های قبل ت خوندم

بنظرم این ادمی ک داری باهاش زندگی میکنی ک طرف دوست دختر رفیق ش میگیره تا زن  عقدی ش

و خیانت عار نمیدونه

زندگی با این آدم تباهی

مثل آب در هاون کوبیدن 

چرا با اعصاب خودت ور میری 

هرچی بتونی ازش پول بکن و سرمایه کن بعد یواشکی خونه ای بخر یا حتی کرایه  کن خودت و بچه هات مستقل بشین

این ادم احتمالا بعد از جدایی با شما فکر بچه نگه داشتن نیست فکر عشق و حال

تا چند سال میخای اینطوری خود خوری کنی 

رها کن

دیگه برام مهم نیس و ارزشی هم نداره. هر چیزی به وقتش خوبه. تمام شور و شوق و ذوق و جوونی منو کور کرد.

تو سن ۲۵ سالگی داری خودت با یک نامرد تباه میکنی

اگه میتونستی فراموش کنی زودتر از اینا فراموش کرده بودی

وقتی نتونستی زور نیست

اخه خیییلی حالش خوبه خوشحاله. همش میاد ازش تعریف میکنه و از عشقشون میگه

پس ازین که این بلاها سر خودت اومده ناراحت نباش. چون تو میدونی این حال خوب الانش بخاطر اینه که از چیزی خبر نداره. در اینده که بفهمی چه بلایی پسره سرش اورده و بفهمه که تو خبر داشتی و بهش نگفتی هم آهش میگیرتت هم خودت بدبخت میشی. از من گفتن بود. یه ذره وجدان داشته باش

نه‌.اینطور نیست.باور کنید.شما برای ما مردا هرروز جاذبه جدید درست کنید.با غذا.با دکور خونه.با چیدمان ...

اسکولی؟ ببخشید عالیجناب شب بود تاج پادشاهیتونو ندیدم. جمع کن خودتو مردک الدنگ. زنا کلا خودشونو فراموش کنن بشن عنتر خیمه شب بازی شماها هی دکور عوض کنن و غذاهای متنوع و آرایش و لباس و یه سره 24 ساعته بدو بدو‌دنبال این کارا که شماها خیانت نکنید؟ به درررررک برید که برنگردید. خلایق هرچه لایق. هری راه باز جاده دراز. 

یه جووووری اراجیف میبافی انگار خودتم ماهیانه کارتای پر پول تقدیم خانمت میکنی و بدنت فیت و ساخته شده ست و سالی سه تا مسافرتت به راهه و در طول شبانه روز هشتاد بار دورش میچرخی و پنجاه بار ماچش میکنی.

گم شو بابا