2777
2789
عنوان

هیچ پسری فکر نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حقیقتا خودم هنوز دکترا نگرفتم اما ممنونم از اعتمادتون♥️خواهش می کنم بزرگوار

خواهش میکنم من باید تشکر کنم 

راستش بشدت به حوزه شناختی و علوم اعصاب علاقه دارم فکر میکنم واسه علوم اعصاب نورولوژی خوندن بهتر باشه نمیدونم

خیلی ممنون که وقت گذاشتین

خواهش میکنم من باید تشکر کنم راستش بشدت به حوزه شناختی و علوم اعصاب علاقه دارم فکر میکنم واسه علوم ا ...

آهان منظورتون علوم اعصاب بود پس

آره دکترای تخصصی داره

و به این نوروساینس هم شناخته میشه خودم هم علاقه دارم واردش بشم

اما نوروساینس بالینی

چون هم روان‌کاوی داره هم روان‌شناسی بالینی هم پزشکی و هم هوش مصنوعی 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

آهان منظورتون علوم اعصاب بود پسآره دکترای تخصصی دارهو به این نوروساینس هم شناخته میشه خودم هم علاقه ...

اره خیلی حیطه جالبی هست 

راستش من دوست دارم سیستم اعصاب و روان فرد رو بخونم بعد شاخه هایی که مربوط به ذهن جمعی و جامعه رو بخونم فکر میکنم متوجه منظورم شده باشین یجورایی یه شاخه بین رشته ای حساب میشه فکر کنم

اره خیلی حیطه جالبی هست راستش من دوست دارم سیستم اعصاب و روان فرد رو بخونم بعد شاخه هایی که مربوط به ...

جالبه 😍👍

به نظر من می تونید موفق بشید 💪

جالبه 😍👍به نظر من می تونید موفق بشید 💪

اره واقعا جالبه 😅

خیلی جالب میشه اگه بشه به ذهن فرد و جمع مسلط بود در واقع میشه گفت که امکانش هست چون ذهن در عین اینکه خیلی پیچیدست اما نظر زیستی همیشه طبق یه قائده عمل میکنه و اونم بقاست یعنی هرانچه که ذهن انجام میده نشئت گرفته از بقاشت و هرچی عمیق تر زوم میکنیم میبینم ذهن طبق یه مکانیسم های ساده ای عمل میکنه که همه باهم در ارتباطن و تاثیر روی دیگری دارن این خیلی جالبه برام و فکر‌میکنم ادم اگه این مکانیسم رو یاد بگیره نتنها میتونه درمان کنه بلکه میتونه در این مکانیسم تغییر ایجاد کنه یا حتی کنترلش کنه یا منحرفش کنه به هر سمتی و این‌ خیلی جالبه

ممنونم از لطفتون

اره واقعا جالبه 😅خیلی جالب میشه اگه بشه به ذهن فرد و جمع مسلط بود در واقع میشه گفت که امکانش هست چو ...

دقیقااا 

کلا رشته جالبی هست 👍😍

خواهش می کنم بزرگوار 🩷 

اره خیلی براتون ارزوی موفقیت دارم واقعا وجود افرادی مثل شما در جامعه یه نعمته ممنونم ازتون

قربان شما 

بنده هم برای شما♥️🩷

قربان شما نظر لطف تون هست