حالا کم کم و آروم آروم برو .من بارداریم بیشترش استراحت مطلق بودم مثلا اما هر روز با ی روز در میون باید سی تا پله رو بالا میرفتم پایین میومدم خونم طبقه سوم بود و آسانسور نداشتیم .خودت شرایطت رو در نظر بگیر ببین اگه میتونی برو
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
جالبه استراحت مطلق بودین چرا پس آنقدر میرفتین ؟ مشکل خاصی ندارم خودم ولی حقیقت میترسم چون ب سختی ب ...
آنقدر بارداری سخت و حساسی داشتم . مثلا استراحت مطلق بودم هماتومم داشتم اما هر روز ب ی بهانه منو میکشوندن بیمارستان .ماه سه ب بعد دیگه خودم ی روز برای شنیدن صدای قلبش ی روز براسونو .خلاصه هفت روز هفته شیش روزش بیرون بودم .بند ناف هم از ماه پنج دور گردنش پیچیده بود از استرس اون مدام باید میرفتم سونو یا که صدای قلبش و بشنوم .روزای سختی بود با همه اینا تا خدا نخواد هیچی نمیشه .بچه نون خور این دنیا باشه هیچ طوریش نمیشه ان شاءلله
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄