2777
2789
عنوان

خانم باردار می‌تونه بیست تاپله رو هر روز پایین بیاد و بره بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 29 پست
عزیزم من طبیعی باردار شدم و سه طبقه رو روزی هزار بار مجبور بودم برم و بیامی بار در طول روز ۱۵ بار رف ...

وای آخه واقعا ۱۵ بار خیلیه .....  اره آروم میرم و میام 

ماه پنجم آخه هنوز وسطشم

حالا کم کم و آروم آروم برو .من بارداریم بیشترش استراحت مطلق بودم مثلا اما هر روز با ی روز در میون باید سی تا پله رو بالا میرفتم  پایین میومدم خونم طبقه سوم بود و آسانسور نداشتیم .خودت شرایطت رو در نظر بگیر ببین اگه میتونی برو 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا عزیزم هر کی آی وی اف کنه حتما باید سزارین بشه ؟ نمی‌دونستم من میگی شما درموردشاخه من ی زایمان ...

اره ای وی اف غالبا سزارین میکنن چون خطر از دست رفتن بجه تو طبیعی زیاد تره 

مگر اینکه یکی خودش بخواد 

اتفاقا یه کلیپ میدیدم خانوم بعد 20 خوردی سال بچه دار شده بود گفته بود طبیعی میخوام حتما بچه سر زایمان از دست رفته بود😔😔😔

وای آخه واقعا ۱۵ بار خیلیه ..... اره آروم میرم و میام

اره عروسی برادرم بود ماشینمم همون روز تحویل دادن هی باید میرفتم میومدم شیرینی میدادم میرفتم آرایشگاه میومدم لباس میپوشیدم و ...

۹ هفته بودم تجربه نداشتم فکر میکردم چون سبک هستم مشکلی پیش نمیاد.

حالا کم کم و آروم آروم برو .من بارداریم بیشترش استراحت مطلق بودم مثلا اما هر روز با ی روز در میون با ...

جالبه استراحت مطلق بودین چرا پس آنقدر می‌رفتین ؟  مشکل خاصی ندارم خودم ولی حقیقت میترسم چون ب سختی باردار شدم 

چرا ای وی افی هارو سزارین میکنن؟ یعنی کسی طبیعی بخواد نمیشه؟

دقیق نمیدونم ولی دیدم پیج گزاشته بود به خانوم.گقتن ای وی اف باید سزارین بشی قبول نکرده بود بچه از دست رفته بود

تو کامنت ها همه گفته بودن ای وی اف باید سزارین بسه

میگفتن حتی دکترمون کسی بعد چند سال بچه میاره هم میگه سزارین 

اره ای وی اف غالبا سزارین میکنن چون خطر از دست رفتن بجه تو طبیعی زیاد تره مگر اینکه یکی خودش بخواد ا ...

اخه مثلا چرا فرقشون چیه ممنون حتما لازم شد با دکترم حرف بزنم در موردش

جالبه استراحت مطلق بودین چرا پس آنقدر می‌رفتین ؟ مشکل خاصی ندارم خودم ولی حقیقت میترسم چون ب سختی ب ...

آنقدر بارداری سخت و حساسی داشتم . مثلا استراحت مطلق بودم هماتومم داشتم اما هر روز ب ی بهانه منو میکشوندن بیمارستان .ماه سه ب بعد دیگه خودم ی روز برای شنیدن صدای قلبش ی روز براسونو .خلاصه هفت روز هفته شیش روزش بیرون بودم .بند ناف هم از ماه پنج دور گردنش پیچیده بود از استرس اون مدام باید میرفتم سونو یا که صدای قلبش و بشنوم .روزای سختی بود با همه اینا تا خدا نخواد هیچی نمیشه .بچه نون خور این دنیا باشه هیچ طوریش نمیشه ان شاءلله 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
آنقدر بارداری سخت و حساسی داشتم . مثلا استراحت مطلق بودم هماتومم داشتم اما هر روز ب ی بهانه منو میکش ...

واقعا خدا نخواد چیزی نمیشه شکر خدا بسلامت گذشته

واقعا خدا نخواد چیزی نمیشه شکر خدا بسلامت گذشته

ان شاءلله برا شما هم ب سلامت میگذره