2777
2789

سلام دوستان .امیدوارم حالتون خوب باشه 🥰

🟢این تاپیک رو زدم که تجربیات خودم رو از آمپول لاغری ملیتاید باهاتون به اشتراک بزارم .

🟢امروز ۲۸ آبان ساعت ۱۰و نیم صبح اولین تزریق رو انجام دادم.تزریق به صورت روزانه با دوز کم به مدت یک هفته ادامه داره.از هفته ی بعد دوز بالاتر میره.

.

🟢وزن امروز ناشتا ۹۷.۳۰۰❗️

🟢در زمان استفاده از دارو؛ باید رژیم غذایی هم رعایت بشه .

🟢من هرروز اینجا پست میزارم از حالم و تغییر اشتهام و عوارض شایع این دارو روی بدنم براتون توضیح میدم .

🟢این آمپول بنابرصلاح دید پزشک متخصص غدد برای من نوشته شده .

🟢پس من سرخود این دارو رو استفاده نمیکنم  از عوارض جانبیش هم مطلعم !پس بنابراین لطف کنید انرژی منفی برای من نفرستید عزیزانم❤️

🟢مقدار کاهش وزنم هم همینجا هفتگی اعلام میکنم.✅️

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خزان مگه لاغرنشده بودی شما

عزیزم من حدودا ۴سال پیش به وزن دلخواهم رسیدم.اما رعایت نکردم و وزنم دوباره برگشت بالا و اینکه تیروییدم هم کم کار شده بود و اطلاع نداشتم .تازه متوجه شدم.کم کاری شدید داره.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

عزیزم من حدودا ۴سال پیش به وزن دلخواهم رسیدم.اما رعایت نکردم و وزنم دوباره برگشت بالا و اینکه تیرویی ...

ای وای

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بستگی به اضافه وزن و قدتون داره .با پزشک مشورت کنید

۱۷۰ ام و وزن ۷۸

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.