مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
قیافشم یه جور باشه که بشه نگاش کرد در همین حد کافیه بنظرم
فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم
به خودت بستگی داره بشین ببین چی میخوره به شخصیتت چی نمیخوره مثلا یکی تتو دوست داره یکی نداره این میشه ظاهری بعد یکی میتونه تحمل کنه طرفش خیلی اجتماعی باشه یکی نمتونه درصورتی که اینا صرفا خوب یا بد نیستن و به تو بستگی داره پس برای اینکه بهترین انتخاب رو داشته باشی اول خودتو خوب بشناس
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
چشم و دل پاک بودنرفیق باز نبودنخانواده دوستاخلاق خوببا احساس بودن
درمورد همه اینا باید ی مشاوره ازت بگیرم
پادکست جا فکریاپیزود ۱ تا ۴ با دکتر مصطفی نعیمی( مخصوصا پادکست سوم ، در جست و جوی شریک عاطفی ) رو گو ...
تو گوگل هست ؟