2777
2789
عنوان

معیار های ی دختر باید چی باشه

82 بازدید | 12 پست

معیار شما جز اخلاق  پول دیگه چیه ؟

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاق و پوله همش دیگه چیز دیگه نیست که

قیافشم یه جور باشه که بشه نگاش کرد در همین حد کافیه بنظرم 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

من واسم مسئولیت پذیر باشه-ارتباطش با مادرش خوب باشه-حلال خور باشه چون نونی ک میار خونه بچم قرار باهاش رشد کنه-اینا مهم بود

هول نباشه

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

پادکست جا فکری

اپیزود ۱ تا ۴ با دکتر مصطفی نعیمی( مخصوصا پادکست سوم ، در جست و جوی شریک عاطفی ) رو گوش کن 

پول خیلی معیار سطحی ایه . اخلاق هم خیلی کلمه کلی ایه . معیار های آدم خیلی شفاف تر و دقیق تر و منطقی تر باید باشن

به خودت بستگی داره بشین ببین چی میخوره به شخصیتت چی نمیخوره مثلا یکی تتو دوست داره یکی نداره این میشه ظاهری بعد یکی میتونه تحمل کنه طرفش خیلی اجتماعی باشه یکی نمتونه درصورتی که اینا صرفا خوب یا بد نیستن و به تو بستگی داره پس برای اینکه بهترین انتخاب رو داشته باشی اول خودتو خوب بشناس

موفق باشی 

هول نبودن

چطور بفهمم هول نیست 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

چشم و دل پاک بودنرفیق باز نبودنخانواده دوستاخلاق خوببا احساس بودن

درمورد همه اینا باید ی مشاوره ازت بگیرم 

پادکست جا فکریاپیزود ۱ تا ۴ با دکتر مصطفی نعیمی( مخصوصا پادکست سوم ، در جست و جوی شریک عاطفی ) رو گو ...

تو گوگل هست ؟