2777
2789

؟

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

نه با دندونش می‌کشه سوراخ میکنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گاز گرفته عزیزم

فک کردم خورده دنبال تیکشم

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

نه با دندونش می‌کشه سوراخ میکنه

چرا این کارو میکنه؟

پستونک سوراخ نمیشه درواقع پاره میشه بخاطر گاز گرفتن

ولی بهتره پستونک زودبه زود تعویض شه مگه چه مدت مصرف کرد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دیگه واسش نخر میبینه به دردش نمیخوره ول میکنه

بچه دخترخالمه 

رفته جراحی گذاشته پیش من مادرمم همراهشه

همش فک کردم رفته تو گلوش

الان با قاشق بهش شیر بدم؟

پستونک سوراخ نمیشه درواقع پاره میشه بخاطر گاز گرفتنولی بهتره پستونک زودبه زود تعویض شه مگه چه مدت مص ...

نمیدونم

چرا این کارو میکنه؟

لثه ش میخاره عزیزم،میکشه با دندونش خوشش میاد 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چون داره دندون در میاره برو دستت رو بشور بزن به لثه اش ننه 😍😍😍😍

😃