2777
2789
عنوان

کاربری های فوت شده نی نی سایت

224 بازدید | 17 پست

سلام خانما صبح بخیر

خانما میشه کاربری های می نی سایت که میدونید فوت شدن رو اگه میشناسید بگید و معرفی کنید و بگید چه تاپیک هایی میزدن؟؟؟

من خودم اتفاقی یک نفر رو پیدا کردم به نام کاربری می نی ناز( اسم واقعی مریم) 

که ایشون سرطان داشتن و گفتم انگار کسی جادوشون کرده بوده و دقیق نمی‌دونم اگه کسی دقیقا می‌دونه بگه چون کاربری ایشون تعلیق پیدا کرده

وقتی داشتم یکی از تاپیک های می نی ناز رو می‌خوندم که ایشون گفته بودم از بیماری شون خسته شدن و از مردم درخواست دعا دارن با خودم گفتم قبلا مردم چقدر مهربان تر و دلسوز تر بودن و مهربانی و دلسوزی چقدر واقعی و حقیقی بود

و همینطور چقدر با ایمان تر بودن و ایمان شون هم حقیقی تر بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دختر خانومی بودن نمیدونم کاربریش جذاب سایت خوشگل سایت چی بود

از بالکن افتاد پایین فوت شد🖤

البته اعضاشو اهدا کردن

14 سالش بود

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

واقعا💔😳چندسالشون بود؟؟موضوعات تاپیک هاشون چی بود؟؟کی فوت شدن؟؟

سنش رو نمی‌دونم فکر کنم پارسال بود من تاپیک هاشو دنبال میکردم بعد دیدم خواهرش تاپیک زده که خودکشی کرده

این نیز بگذرد
از کجا میدونین مردن شاید رفتن از نی نی سایت

بالاخره مرگ یک اتفاق وقتی دور و بر خودمون میوفته پس عجیب نیست و سن و سال هم نداره

مثلاً همین زمان کرونا چقدر آدم فوت شدن؟؟

و اینکه خانومی به نام کاربری مامان فرشته دوست ایشون بودن و خبر فوت رو اعلام کردن

از کجا فهمیدید؟؟

فکر کنم همسایه یا دوستش داخل می نی سایت اکانت داشت گفت که خودکشی کرده،همش تاپیک میزد چندین بار خودکشی کرده بود کسی حرفش رو باور نمیکرد

این نیز بگذرد
می می ناز که خیلی قدیمی هست. نخون اینارو دختراعصابت به هم میریزه

آره ولی خب من نمی‌دونستم

آره ولی به نظرم بازم قشنگ 

اون همه همدلی،دوست داشتن، ایمان به خدا

الان همه چیز تیره و تار شده همه بد همدیگه رو میخوان، می‌خوام بهم ضربه بزنن، دلسوزی ها و مهربانی ها نمایشی شده