2777
2789
عنوان

درد دوران پریودی😩

242 بازدید | 25 پست

شما هم مثل من هستین 

که جونتون بالا میاد از شدت درد ؟🤒

بعد پا درد هم دارید و دست و پاتون یخ می‌کنه 🤕

از شکم درد نگم که انقد دردش زیاده که حالت تهوع و استفراغ میکنم 😩

من از چند روز قبل  دردش شروع میشه و روزی دوتا دوتا کدئین میخورم تا بتونم دوران پریودی از شدت دردم کم کنم 🤕چرا اینهمه ما دخترا باید درد بکشیم 

مردا راحت اند هیچ دردی ندارن والا 😂

دقیقا

دلم برای دخترام میسوزه که قراره اینهمه درد رو تحمل کنن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی لعنت به دختر بودن و این دوران پدرمون در میاد به خدا انقدر درد می‌کشیم که دیگه اصلاً همه چی یادمون میره من بدتر توام

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

یعنی لعنت به دختر بودن و این دوران پدرمون در میاد به خدا انقدر درد می‌کشیم که دیگه اصلاً همه چی یادم ...

یعنی واقعا ها 

جونم به لب میرسه انقد دردم شدیده که یک دفعه استفراغ هم میکنم و بعدش یکهو تب میکنم 🤒

یعنی واقعا ها جونم به لب میرسه انقد دردم شدیده که یک دفعه استفراغ هم میکنم و بعدش یکهو تب میکنم 🤒

آخ آخ منم منم یعنی پاهام درد می‌گیره به حدی که احساس می‌کنم استخونم داره از هم جدا میشه کمرم که دیگه بدتر انگار دارم وسط می‌شکنه بیچاره همسرم انقدر ماساژ میده انقدر کیسه آب گرمو میاره تا یکم دردم سبک شه 

ما نخوابیم بهشت زیر پامون باشه باید به کی شکایت کنیم بابا نخواستیم نه بهشت رو خواستیم نه این همه درد کشیدنم والا بهشتم آخر به مردا می‌رسه

آخ آخ منم منم یعنی پاهام درد می‌گیره به حدی که احساس می‌کنم استخونم داره از هم جدا میشه کمرم که دیگه ...

دقیقا 

یکبار یک دکتر رفتم گفت رحمت سرده سعی کن گرم نگهش داری و البته این کار رو کردم و تأثیر کمی داشت 

حالا جدای از اون 

هم بهشت به مردا میرسه 

هم جوری بهشتی بهشون میرسه😂قشنگ کیف دنیا رو میکنن‌

ما هم اندر خم یک کوچه ایم😂

دقیقا یکبار یک دکتر رفتم گفت رحمت سرده سعی کن گرم نگهش داری و البته این کار رو کردم و تأثیر کمی داشت ...

من پمیدونم چه جوری خدا عدلشو تقسیم کرده اینجا که هزار تا سو استفاده می‌کنند اونورم که حوری بهشتی در خدمتشونه پس اینا کی رنج می‌کشن بیرونم که میرن همش دنبال خوشگذرونین حالا یه چهار صبا هم کار می‌کنن 

بعد ما زنا بیچاره دو عالمیم فقط اونور نمی‌دونم وظیفه‌مون چیه همین که اینور داریم باید اونورم داشته باشیم درد و کار و

من پمیدونم چه جوری خدا عدلشو تقسیم کرده اینجا که هزار تا سو استفاده می‌کنند اونورم که حوری بهشتی در ...

قطعا خدا عدالت رو توی آفرینش ما رعایت کرده 😂🤦این حرفو نزن

اما درد ما زنا خیلی بیشتر از مرداست🤕

قطعا خدا عدالت رو توی آفرینش ما رعایت کرده 😂🤦این حرفو نزناما درد ما زنا خیلی بیشتر از مرداست🤕

توی افرینش ما چطوری عدالت داشته؟

ولی قطعا خداوند عادلهمن مطمئنم درد ها برامون ثوابه

اخرش میخواد بشه بهشت دیگه تازه اگه هیچ کاری نکنیم و بچه بدنیا بیاریم‌خوب نربیتش کنیم ، بچه عوضی از اب در نیاد که هر روز نفرینمون کنن شوهرداریم که خوب باید بکنیم خلاصه هر کار خوبی هست تو دنیا باید انجام بدیم تا شاید خدا رحمش بیاد توی اون دنیا دیگه کاریمون نداشته باش و الا یکی از این موارد بالا نباشه همین آش همین کاسه 🤣🤣