2777
2789
عنوان

مشکل از منه

97 بازدید | 11 پست

اینکه تو جمع ها شنیده نمیشم 

چارتا دوستیم من هر موقه میام حرف بزنم میپرن وسط وقتی نوبت من بشه گوش نمیکنن و واکنش نشون نمیدن اصلا ولی خودشون دلشون میخاد خیلی بهشون واکنش بدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه تنهام تو شهر غریب بعد ۷ سال با اینا اشنا شدم و حالا گاهی میگم مشکل از منه من زیاد حساسم ولی دیشب ...

منم مثل شمام ۱سالونیمه تو شهر غرببم با همسرم هیچ دوستی هم ندارم 

ادم دوستای خوب داشته باشه بهتر از دوستاییه که اصلا اهمیت بهت ندن..

کیفیت دوستیا مهمه عزیزم

متاهلی؟

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

منم مثل شمام ۱سالونیمه تو شهر غرببم با همسرم هیچ دوستی هم ندارم ادم دوستای خوب داشته باشه بهتر از دو ...

اره متاهلم 

من زیادی کنار میام حرف نمیزنم دل گسی بشکنه کسی چیزی بخواد نه نمیگم ولی دیشب دیدم چقدر همشون دودوتا چارتا میکنن

اره متاهلم من زیادی کنار میام حرف نمیزنم دل گسی بشکنه کسی چیزی بخواد نه نمیگم ولی دیشب دیدم چقدر همش ...

پس خودتم دیدی دیگه،بنظرت موندن تو اینجوری جایی خوبه یا تنها باشی؟رفاقت با همسرت بهتر از همه ایناس.

پس خودتم دیدی دیگه،بنظرت موندن تو اینجوری جایی خوبه یا تنها باشی؟رفاقت با همسرت بهتر از همه ایناس.

گاهی میگم شاید من زیاد رو رفتار ادما حساسم میخوام بدونم مشکل از منه؟؟

اونا خیلی حرفای جنسی میزنن در مورد رابطه هاشون صحبت میکنن و لذت میبرن از اینکار ولی من دوست ندارم این حرفارو

گاهی میگم شاید من زیاد رو رفتار ادما حساسم میخوام بدونم مشکل از منه؟؟اونا خیلی حرفای جنسی میزنن در م ...

نه عزیزم تو حساس نیستی واقعیت همینه

برگاممم

بنظرم سریعتر قطع ارتباط کن.

دیشب باهم غذا درست کردیم ولی غذای من بخاطر بچه هام فرق داشت بهشون گفتم منم از غذای شما میخام شمام از غذای من بردارین یکیشون با چندشی گفت نه من که ازاونا نمیخوام 

بقیشونم ندادن و بعد تو گروه گفتن عه یادمون رفت

دیشب باهم غذا درست کردیم ولی غذای من بخاطر بچه هام فرق داشت بهشون گفتم منم از غذای شما میخام شمام از ...

چرا اینقدر خودتو عذاب می دی اینا رو ترک کن برو باشگاهی و..  کلی دوست پیدا می کنی ولی اخرش اینا ولت می کنن با کلی تروما و حس شرم و..