2777
2789
عنوان

در رفتگی شانه

146 بازدید | 6 پست

بچه ها شانه من در رفت، خیلی وحشتناک بود و‌ درد بدی داشت و ام ار ای کردم گفتن لابروم پاره شده،انشاالله برای کسی پیش نیاد اما اگه کسی تجربه داره یا دکتر خوب تهران میشناسه راهنماییم کنه

دکتر دانیال شریفی خیلی خوبن ولی فکر کنم فقط کارهای مربوط به پا رو انجام میدن تو پیج اینستاشون شماره ...

ممنونم ازت ، دکتر کاوه قرنی زاده هم گفتید خوبن؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ممنونم ازت ، دکتر کاوه قرنی زاده هم گفتید خوبن؟

بله هر دو تا خوبن دکتر شریفی  قراره کتف داداشم رو جراحی کنن ولی گاهی اوقات منشیشون گفتن فقط پا رو قبول میکنن واسه این گفتم بپرس

و دکتر قرنی زاده هم رفتم ایشون هم خوبن

پسر خواهرم به والیبال خیلی علاقه داشت و کلاس والیبال میرفت ولی اکثر اوقات مفصل شانه اش در میرفت و باید میرفت بیمارستان و بیهوشی میگرفت تا شانه اش رو جا بندازن دیگه از این وضعیت خسته شده بود بنده خدا و دنبال یه جایی بودیم که بتونن واقعا درمانش کنن که دیگه دستش در نره ! آخرین بار که دستش در رفت چند جا پرس و جو کردیم و بردیمش یه کلینیک که دکترای طب سنتی خوبی داشتن و دستش رو جا انداختن و یه ضمادی گفتن که چند شب مفصلشو بستیم از اون به بعد هم دیگه شانه اش در نرفت واقعا کارشون شاهکار بود

این شماره ی اون کلینیک هستش 09027383419 برای در رفتگی شانه حتما جواب میگیرید ای کاش ما هم زودتر پیداشون میکردیم