2777
2789

بستگی داره

برای بعضیا واقعا عشق بوده و فراموش نمیشه

برای بعضیا حس زودگذر دوران نوجوونی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا ربطی به اول و دوم و اخر نداره. همش بستگی به این داره چه حسی بینشون بوده و خود اون ادم رو چقدر د ...

اها یعنی بعد اون اگه با یکی دیگه خاطرات خوبی رو تجربه کنه عاشق اون میشه؟

اینو باید از پسرا بپرسی

به نظر من مردها همزمانم میتونن چند نفر و دوس داشته 

باشند چه برسه به عشق اول و آخر 

ولی من خودم درگیر آدمی که تو گذشته ام بوده نمیشم 

و به هر حال آدمی که نیس به زمانی فراموش میشه 

اینو باید از پسرا بپرسیبه نظر من مردها همزمانم میتونن چند نفر و دوس داشته باشند چه برسه به عشق اول و ...

ولی آدم با آدم فرق میکنه بنظر منم اونایی ک چند نفر رو همزمان دوس دارن شاید در گذشته ضربه خوردن برا همین اینجوری میکنن 

ولی آدم هیچوقت نمیتونه فراموش کنه 

شاید عادت کنه ولی همیشه تو ذهن آدم میمونه 

ولی آدم با آدم فرق میکنه بنظر منم اونایی ک چند نفر رو همزمان دوس دارن شاید در گذشته ضربه خوردن برا ه ...

به هر حال آدم فراموشی که نداره یه شخصی یک روزی بوده 

اما برای مثال خود من امکان داره اسم طرفم یادم بره واقعانم یه مدت یادم رفته 

بود و اصلا حوصله فکر کردن به قبل و ندارم

همین که زندگی الآنم و مدیریت کنم خودش کلیه 

بعدم مردها چی ان که آدم بخواد بهشون فکرم کنه حالا شوهر آدم فرق داره 

اما در رابطه با مردها منم کنجکاو هستم ببینم عشق اولشون و فراموش میکنن 

یا نه شوهر منم دوست دختر داشته خب

ببین دیدی یه مرد عاشق زن و زندگیشه با عشق ازدواج میکنه بعد مدتها خیانت میکنه؟ این کار اکثرا  از ما زنا بر نمیاد معمولا بیشترین خیانت از جانب مردهاست 

وقتی خیلی راحت مادر بچه هاشونو زیر پا میزارن عشق اول که جای خود داره

به هر حال آدم فراموشی که نداره یه شخصی یک روزی بوده اما برای مثال خود من امکان داره اسم طرفم یادم بر ...

اره اون که صدرصد آدم انقد فکر و خیال داره ک حوصله گذشته رو نداره 

نمیدونم ک برا منم سواله

ببین دیدی یه مرد عاشق زن و زندگیشه با عشق ازدواج میکنه بعد مدتها خیانت میکنه؟ این کار اکثرا از ما ز ...

وای الان هم از پسرا بپرسی میگن دخترا خیانت میکنن 

همسر من اخلاقش رو میشناسم اصلا ادم زبون بازی نیست. میدونستم قبل از آشناییش با من عاشق یه نفر دیگه بود و کلی با خانواده اش جنگید سر اون دختر، تقریبا تا ۸ ماه بعد آشناییمون خیلی با وسواس به من ابراز علاقه میکرد. هیچوقت لفظ عاشقتم به کار نمیبرد، نهایتا میگفت خیلی دوست دارم. ولی کم کم که گذشت یه بار بهم اعتراف کرد که عاشقم شده و گفت فکر نمیکردم دوباره عاشق بشم ولی دوباره عشق رو با تو تجربه کردم و این حسم از حس قبلیم حتی قوی تره. 

بعد هم که عقد کردیم حسش بیشتر شد احساس میکنم. مرد ها وقتی زن میگیرن حس تعلق و وابستگیشون بیشتر هم میشه.