2777
2789
عنوان

دوستانی که دخترچهار ساله دارین

96 بازدید | 6 پست

دخترمن عاشق شلواروبلوزاونم شلوارجین می پوشه البته برادرش سه سالشه  من براش لباسای دخترونه دامن اینامی خرم هرسری بادعوابه زورمی پوسه گریه میکنه درمیاره چی کارکنم دست ازسلواربرداره دوست دارم جوراب شلواری بادامن وبلوزکلادخترونه بپوشه هی بابرادرش مقایسه میکنه خودش رو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچهای توی این سن کلا خودشونو مقایسه میکنن توی گوشیت عکس دختربچهارو نشونش بده و بگو تو پرنسسی باید لباس عروسکی بپوشی مس بقیه دوستات راضی میشه براش بال فرشته هم بخر و ازین اسا ستاره ایا با گل سرو اینا کم کم خوب میشه 

بچهای توی این سن کلا خودشونو مقایسه میکنن توی گوشیت عکس دختربچهارو نشونش بده و بگو تو پرنسسی باید لب ...

انقدرگل سرخریدم لباس خریدم حسرت به دلم مونداخرش مجبورشدم بزنم سرپسرم اینم بزاربمونه سرش اخلاقش کلاپسرونه س

انقدرگل سرخریدم لباس خریدم حسرت به دلم مونداخرش مجبورشدم بزنم سرپسرم اینم بزاربمونه سرش اخلاقش کلاپس ...

براش برنامه کودک توت فرنگی هارو بزار یا پرنسسای دیزنی اینم تاثیر داره ما یه بچه داشتیم انقد برنامت کودک دید که خوب شد حتی با شلوار جین میخابید این بچه