2777
2789

رفت..💔🖤

گفت بخاطر خوشگلیت و اخلاقت باهات بودم ولی هیچوقت عاشقت نشدم 

حالم بده

حس میکنم مرده متحرکم 

اشکامم خشک نمیشن..💔

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره انگار جونت رو ذره ذره دارن میگیرن

فشار خاصی میاد به سرم 

حس میکنم هرلحظه ممکنه بترکه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

فقط میتونم بهت بگم قوی باش

الان هیچی تو مغزت نمیره تا وقتی که زمان بگذره حالت بهتر بشه 

ولی زمان حالتو خوب می‌کنه مطمئن باش بی حس تر میشی نسبت به این موضوع

ولی خب الان دوره ای. هستی که توی شوکی و باورتو از دست دادی و نا‌ امید شدی طبیعی کلی دلت بشکنه و اشک بریزی 

بهترین کاری که بکنی حتما یه کلاس ورزشی برو واقعا کمک کننده اس 

و به خدا نزدیک تر شو از بخواه بهت صبر بده

هرکسی که موندنی باشه میمونه حتی اگر تو چهره و اخلاق خوبی نداشته باشی 

هرکسی هم از روز اول موندنی نبوده تو ملکه هم باشی رهات‌ می‌کنه

این رها کردن از کم بودن تو نیست از بی لیاقتی خودشه 

اون خودشم اعتراف کرده که هم خوش فیسی‌ هم خوش اخلاق اما لیاقت نداشته سعی کن واسه اون بی ناموس اشک نریزی آدمای ارزون لیاقت اشکاتو ندارن

روی خودت زیباییت‌ شخصیتت‌ پیشرفتت‌ کار کن آدم حسابی جذبت‌ بشه اینجوری کمتر آسیب میبینی

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بیخیال چندسال دگ جتی یادتم نمیاد

مثل الان من

وقتی بش فکر کنی میگی چ احمقی بودم ب خاطر چ کسانی ک انقد خودمو زجر ندادم از خودت چندشت میشه

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

نمیدونم چی بگم حالت خوب بشه یا آروم بگیری 

ولی اینو خوب میدونم بعدش بازم هرچقدر برات مهم‌نباشه رفته رفته یه حسی بی حسی نسبت به همه چی میگیری 

سعی کن حالتو خوب کنی با کلاس ورزشی رفتن یا هرکلاسی که قبلا علاقه داشتی 

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 
فقط میتونم بهت بگم قوی باشالان هیچی تو مغزت نمیره تا وقتی که زمان بگذره حالت بهتر بشه ولی زمان حالتو ...

ممنونم بابت پیام پر مهرتون❤️

ورزشکارم بدنسازی کار میکنم ...

هیکل خفنی ام داشتم 

اما..💔

نمیدونم چی بگم حالت خوب بشه یا آروم بگیری ولی اینو خوب میدونم بعدش بازم هرچقدر برات مهم‌نباشه رفته ر ...

ورزش میکنم...

دیگه باورمو از دست دادم 

کلا فکر کنم بی حس شم💔

حس میکنم مغزم داره میزنه بیرون

عب نداره همین اتفاق قراره خیلی قوی بکنتت

ولی به مو وصلم...

فکرای خوبی به سرم نمیزنه..