2777
2789
عنوان

دارم رژیم میگیرم

122 بازدید | 17 پست

پیاده روی تند و ورزش هم میکنم نسبت به قبل خیلی کم غذا میخورم دوهفته گذشته هنوز هیچ تغییر نکردم ناامید شدم بنظرتون زوده ؟ چند هفته طول می‌کشه ؟

📍 Shiraz | شیراز 🌿 این کاربری دست دونفره .شیراز؛ جایی که عطر بهارنارنج، دل را آرام میکند 🍊🌿

رژیم  فقط کم خوردن نیستی درست غذا خوردنه..مثلا پروتئین زیاد بخوری بهتر لاغرت میکنه..

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر شوهرم سه شب شام نخورد وعده صبحونه و ناهارشم کم کرده یک کیلو کم کرده فعلا😅

خب من الان دوهفته است هیچی کم نکردم ناامیدم

📍 Shiraz | شیراز 🌿 این کاربری دست دونفره .شیراز؛ جایی که عطر بهارنارنج، دل را آرام میکند 🍊🌿

رژیم فقط کم خوردن نیستی درست غذا خوردنه..مثلا پروتئین زیاد بخوری بهتر لاغرت میکنه..

خب برنامه دارم دکتر تغذیه رفتم 

استپ وزنی زدیده روز بعد کم میکنی وزنت رو نگران نباش

امیدوارم تا یک ماه و نیم دیگه باید هست کیلو کم کنم دکتر اینو گفت نمی‌دونم چی میشه 

یک ماه و نیم چرا؟مگه مریضی خاصی داری؟اگه زیاد عجله داری برو بوتاکس معده

خب دو هفته پیش رفتم دکتر گفت تا دوماه دیگه باید هشت کیلو کم کنی اضافه وزن دارم کبدمم زیاد چربه 

خب دو هفته پیش رفتم دکتر گفت تا دوماه دیگه باید هشت کیلو کم کنی اضافه وزن دارم کبدمم زیاد چربه

به حرفای دکترا زیاد خودتو اذیت نکن

بمنم گفته ۲۰کیلو اضافه داری

اونم چهارماه پیشگفت 

به حرفای دکترا زیاد خودتو اذیت نکنبمنم گفته ۲۰کیلو اضافه داریاونم چهارماه پیشگفت

یه دکتر میگه ۱۳ کلیو اضافه وزن داری دکتر تغذیه میگه ۱۷ کیلو باید کم کنی یعنی چهار ماه باید ۱۷ کیلو کم کنم

سلام ۲۲سالمه، ۶ساله متاهلم نزدیکه دوساله اقدامم تنبلی تخمدان دارم و کلا از مجردی پریودام نامنظم هست ،۷-۸ماه تحت نظر دکتر بودم قرص و لتروزول و کلومیفن و‌تقویتی وآمپول آزاد سازی و شیاف پروژسترون و… مصرف میکردم ی چند ماهی نرفتم دیدم پریود نمیشم رفتم تحت نظر دکتر دیگه ای که با توجه به شرایطم کلی آزمایش و عکس رنگی و…برام نوشتن که انجام دادم هیچ مشکلی ندارم به جز همین تنبلی و لوله هام هم بازه فقط تو عکس رنگی نشون داده ک رحمم یکم بزرگ شده دکتر گفت جای نگرانی نداره ، یک‌دوره آمپول سینال اف و هاش ام جی و لتروزول استفاده کردم روز۱۲سونو فولیکول ۱۱اینا داشتم گفت نمیتونم آزادسازی بدم lDدادمصرف نکردم همسرم نگذاشت گفت پناه بر خدا شاید شد نمیدونم چکار کنم باید ۲۶پریود میشدم چون ماه قبل این تاریخ شدم البته با دارو چیکار کنم ؟تست بزنم اگه منفی بود قرص ال دی به تجویز دکترم بخورم،راستی همسرم هم کم خونی واریکوسل گرید یک و کم تحرک و مورفولوژی بد اسپرم داره دکتر دارو داده