2777
2789
عنوان

کمکم کنید به چه بهونه ای پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست
چرا دارم شمارشم من دارم ولی اون شماره منو نداره تو کار عطر و لوازم ارایشم هستن چندتا مغازه ی لوازم ا ...

خب اگه اینستاشو داری که کارت راحته لازم به اینکارا نیست

فالوش داری؟ اگه نداری فالوش کن استوری اینا اگه گذاشت لایک کن یا ریپلای کن

🤍🐼🥥
خب اگه اینستاشو داری که کارت راحته لازم به اینکارا نیستفالوش داری؟ اگه نداری فالوش کن استوری اینا اگ ...

پیجش خصوصی فالو کنم قبول میکنه کلی چون خیلی جنتلمن طوره میخوام فک نکنه هول بازی دراوردم اول من فالوش کردم بعد چون جفتمونم مجردیم هی میگن واسش دنبال دختر خوبیم و فلان میترسم بقیه بفهمن بد شه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیجش خصوصی فالو کنم قبول میکنه کلی چون خیلی جنتلمن طوره میخوام فک نکنه هول بازی دراوردم اول من فالوش ...

دورت بگردم 

وقتی از یکی خوشت میاد باید یه چراغ سبز نشون بدی که اونم اگه خوشش میاد از طریق یه راه ارتباطی باهات بتونه ارتباط برقرار کنه 

اگه دست رو دست بذاری بعدا پشیمون میشیا

اون جریان پیام و عطر فیک که گفتی بدک نبود ولی یکم ضایع بود 

فالو کردن اینستاش در این حد ضایع نیست چون کلا اپ اینستا مال فالو و لایک‌و این چیزاست.

کسی ام چیزی نمیگه نترس...پررو باش مثل بقیه دخترا انقدر خجالتی نباش

🤍🐼🥥
دورت بگردم وقتی از یکی خوشت میاد باید یه چراغ سبز نشون بدی که اونم اگه خوشش میاد از طریق یه راه ارتب ...

افرین قبول دارم این خیلی خوب بود واییی مرسی از انرژیتتتتتتت مرسییییییی خیلییی خیلی زیاد

افرین قبول دارم این خیلی خوب بود واییی مرسی از انرژیتتتتتتت مرسییییییی خیلییی خیلی زیاد

قربونت برم 

مثل من نباش منم روم نشد پیش قدم بشم خجالتی بودم خیلی سخت میگرفتم و تو مغزم جنگ داشتم مدام میگفتم وای نکنه فلان کارو کنم بقیه فکر بد کنن و..

انقدر دست رو دست گذاشتم که هم اون ازدواج کرد هم من 

بعدش فهمیدم اونم ازم خوشش میومده ولی فکرمیکرده من ازش بدم میاد😅

🤍🐼🥥
اخه یه فامیل نزدیک این وسط ک خیلی با ما نزدیک و همکار اونی ک میخوان بهش پیام بدم بعد چیزی از لوازم ا ...

بگو شمارش پاک شده بود مجبور شدم به شما پیام بدم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکانت مشترک