2777
2789
عنوان

کمکم کنید به چه بهونه ای پیام بدم

166 بازدید | 20 پست

طرف از فامیلهای دورمون و توکار عطر و لوازم ارایش و اینان کلا چندبار دیدیم همو خیلی محترمانه میخوان استارا بزنم ک ارتباطی بینمون شروع شه شمارمو داشته باشه فقط چی بهش پیام بدم ب چه بهونه ای؟

بعد اگر بهش پیام بدم سوالی چیزی بپرسم بگم بین خودمون بمونه ممکنه به کسی بگه ک من پیام دادم ؟بچه هم نیست فک کنم سی و پنج شش سالش باشه

خب عزیزم میتونی بابت خرید عطر و لوازم آرایش پیام بدی

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب عزیزم میتونی بابت خرید عطر و لوازم آرایش پیام بدی

ضایع نیس؟چون فامیل میترسم بره ب کسی بگه البته میخوام بگم ک مثلا بین خودمون بمونه 

ببین این فکرم بده ؟

مثلا یکی از عطرام ک تازه هریدم و خیلی گرونه عکسشو بفرستم بگم ک من تازه اینو اینترنتی سفارش دادم با اینک خیلی گرون گرفتم ولی چندجا بردم نشون دادم میگن فیکه خواستم ببینم واقعا فیکه؟؟مثلا شما سر رشته داری،بعد بگم ممنون میشم بین خودمون بمون

پیام بده خودتو معرفی کن بگو عطر ...... موجوده

اخه یه فامیل داریم ک با اون همکار بعد مثلا چیزی از لواز ارایش بخوایم به اون واسطه میگیم برامون میاره میترسم رک بپرسم مثلا بگه خوب ب اون میگفتی

بپرس فلان محصول رو موجود دارید بعد قیمت همینجوری هی ادامه بده

اخه یه فامیل نزدیک این وسط ک خیلی با ما نزدیک و همکار اونی ک میخوان بهش پیام بدم بعد چیزی از لوازم ارایش بخوایم معمولا ب اون میگیم اون برامون میاره الان یکم استرس دارم مستقیم ب این پیام بدم بگه چرا ب اون نگفتی یا مثلا بره ب اون فامیلمون بگه 

ضایع نیس؟چون فامیل میترسم بره ب کسی بگه البته میخوام بگم ک مثلا بین خودمون بمونه ببین این فکرم بده ؟ ...

نه عزیزم این یه طوریه

درکل اینک بری دایرکتش و سفارش عطر بدی یا یه قلم لوازم آرایشی اصلا ضایع نیس ولی پیشنهاد خودت یکم ضایعس

نیازیم نیس بگی بین خودمون بمونه زشته این حرف خودتو سبک میکنی،اون دیگه انقدرم دهن لق و بیکار نیس بره تو فامیل بگه فلانی بهم پیام داد بعدشم بگه چ اشکالی داره شما سفارش داشتی

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

اینستاشو نداری

چرا دارم شمارشم من دارم ولی اون شماره منو نداره تو کار عطر و لوازم ارایشم هستن چندتا مغازه ی لوازم ارایش و اینا دارن بعد دایی من ک خیلی نزدیک باهاش همکار هرروز همو میبینن موندم به چه بهونه ای پیام بدم ،اگر عکس یه عطر خیلی گرونم ک تازه گرفتم بفرستم بگم من اینو اینترنتی سفارش دادم ولی میگن فیکه شما مثلا سر رشته داری ب نظرت فیکه یا نه و ...اینا خوبه؟نمیدونم چجوری بگم به داییم نگه