2777
2789
عنوان

قد بلندا بیاید

141 بازدید | 14 پست

شما بچه بودید خیلی پادرد داشتید؟

منو دخترعموم هردو قد بلندیم و همسن بچه بودیم تو مهمونی ها یا دهن من باز بود از پا درد یا اون😂😂😂

خیلی پادرد کشیدیم یعنی قشنگ یادمه غش میکردیم از درد

بعد همه میگفتن دارید قد میکشید

شماهم؟😁

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

اره واقعا درد قشنگی بود😂

من که ضعف میرفتم

دختر عموم خیلی بدتر بود اونو قرص میدادن دردش ساکت بشه

ولی یادش بخیر😅

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با قد ۱۶۵ میگم که منم بچگیم پا درد داشتم و این به قد بلند بودن مرتبط نیست 

بیشتر به کلسیوم و سوخت و ساز بدن و ژنتیک مربوطه 

به خصوص که وقتی که دختر عموتم مثل خودت پا درد داشته ...

با قد ۱۶۵ میگم که منم بچگیم پا درد داشتم و این به قد بلند بودن مرتبط نیست بیشتر به کلسیوم و سوخت و س ...

آخه دختر عمو های دیگه هم دارم فقط من و این قدمون بالای ۱۷۰ شد و هردو هم بچگیمون مشابه بود

آره شاید خیلیا درد داشتن ولی من یادمه هرروز درد داشتم دو سه سال 

بعد کم تر شد 

خاطراتم زنده شد 🥰🥰🥰اره خیلی خوب بود یادش بخیر من بیشتر زانو هام درد داشت و ساق پا

زانو به پایین آخ آخ🤦‍♀️🥹😁

اره منم رفتم دکتر واسم قرص غضروف نوشت چون زانوهام به شدت درد داشت😂و دردم کمتر شد وگرنه من جرات نداش ...

نه منو هیچوقت قرص ندادن شربت میدادن 

البته من تا ۱۰ سالگی اصلا قرص نمیتونستم بخورم اصلا پایین نمیرفت😂😂😂

وای من سر همین قرص ها معده ام حساس شده بود یه زمانی کپسول های بزرگ😂😐

ای وای🤦‍♀️😅

آخه دختر عمو های دیگه هم دارم فقط من و این قدمون بالای ۱۷۰ شد و هردو هم بچگیمون مشابه بودآره شاید خی ...

البته تو خونواده ی ما همه ی خانوما قداشون رو ۱۷۰ هستش

و اقایون هم از ۱۸۵ به بالا داریم ...

من چون از بچگیم ژیمناستیک رفتم ، دکترم گفت ممکنه قدت خیلی کوتاه بشه ها (۱۵۵ تا ۱۵۸) رو تخمین زد برام 

ولی الان ۱۶۵ شدم 

از قدم راضیم

یه دختر عمو هم دارم اونم ۱۶۰ مونده 

البته به مامانش اینا رفته 😂🤦🏻‍♀️

البته تو خونواده ی ما همه ی خانوما قداشون رو ۱۷۰ هستشو اقایون هم از ۱۸۵ به بالا داریم ...من چون از ب ...

ماهم طرفای مادری همه اکثرا قد بلندیم

این دختر عموم دختر خالم هم میشه برای همین طرف پدری فقط من و اون قدمون بلند شده 

پدری هم بد نیستنا ولی زیر ۱۷۰ هستن خانما و آقایون هم نهایت ۱۸۰

مثلا منو بابام ۶ سانت فاصله قدی داریم😂😂😂

ماهم طرفای مادری همه اکثرا قد بلندیماین دختر عموم دختر خالم هم میشه برای همین طرف پدری فقط من و اون ...

ولی تا حالا با پسرا بزرگ شدی که رشد قد به چشمت بیاد 

فکر کن داداشت ۸ سال ازت کوچیک‌تره 

و هر چقدر بخوای دستش میندازی و اذیتش میکنی ...

دو سال دیگه با ۱۷ یا ۱۸ سال سن قدش ۱۹۰ میشه 😭😂

ولی تا حالا با پسرا بزرگ شدی که رشد قد به چشمت بیاد فکر کن داداشت ۸ سال ازت کوچیک‌تره و هر چقدر بخوا ...

اره پسرخاله هام و پسردایی هام که از من سنی کوچیکترن الان همه رسیدن آسمون😂😂😂

بامزس ولی دیگه نمیشه بهشون زور گفت😅