2777
2789
عنوان

بچه ها رنگ آجری ینی چه رنگی

67 بازدید | 11 پست

در واقع به زبان ساده چه رنگی میشه؟؟؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نارنجی بد رنگ

بدرنگ چیست؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

اجر چه رنگیه همونه دیگه.نارنجی و قهوه ای رو ترکیب کن.من بدم میاد

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ینی رنگش خوب نیس، رنگش زشته😁

اهن بد رنگ نوشتی من فک کردم  ب کسره داره خخخ

برخلاف بقیه دوستان بنظر من شیکه و به اکثرا هم میاداسی توهم ی سرچ بزن ببین رنگو خب 😂

سرچ میزنم همه رنگ میاره قهوه ای و.... میخام ببینم درواقع چه رنگی هس

سرچ میزنم همه رنگ میاره قهوه ای و.... میخام ببینم درواقع چه رنگی هس

خب تنالیته رنگیش متفاوته

ترکیب قرمز و نارنجی و قهوه ایه

نارنجیش بیشتر باشه روشن تره

قهوه ایش بیشتر باشه تیره تره