2777
2789
عنوان

زایمان

229 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من 20 هفته باردارم و تازه اومدم توی این سایت از زایمان طبیعی وحشت دارم دنبال ی بیمارستان دولتی که پرسنل خوب و مودب داشته باشه و تمیز باشه که بتونم با نامه دکتر سزارین بشم میگردم میشه لطفا راهنماییم بکنید؟ ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از دردش میترسم من طاقت دردو ندارم زود عصبی میشم  

تاحالا دیدی کسی از درد بمیره?یا جزر کش بشه?

والا طبیعی زایمان کردم زندم درخدمتتون....عزیزم داری مامان میشی استانه صبرتو ببر بالا با یه درد عصبی بشی فردا با ریخت و پاشای بچت باید خودتو بکشی که...

سخت نبود؟ کجا زایمان کردی؟ این زایمان بدون درد که میگن چیه؟

زایمان ک خودش سخت هس نمیتونی بگی نمیحوام هیچی بفهمم سزارینم دردای خودشو داره...من تبریزم تو بیمارستان محلاتی....ولی طبیعی فقط تا بچه دنیا بیاد درد داری بعدش میشه یه ادم عادی...زایمان بدون دردم همون اپیدوراله منکه شنیدم میگن کمردرد مبمونه برا ادم اونم اگه. بخوای همون اول نمیزنن بعد اینکه چهارسانت باز شدی میزنن...شمام بخاطر اینکه میترسی تجربه شیرین طبیعی رو از خودت نگیر روخودت کار کن تا روحیت بالا بره

زایمان ک خودش سخت هس نمیتونی بگی نمیحوام هیچی بفهمم سزارینم دردای خودشو داره...من تبریزم تو بیمارستا ...

من تهرانم دیروز رفتم کلاس یوگا و ورزش بارداری ثبت نام کردم دکتر گفت میخوای طبیعی زایمان بکنی گفتم نه سزارین گفت حالا بیا ورزش کلا نظرت عوض میشه میری طبیعی اما همش دوستام منو میترسونن میگن برو سزارین طبیعی خیلی سخته

بچه ها منم مث چیز از زایمان میترسم از الان ترس افتاده ب جونم.تازه بیمارستان اینجام ک افتضاحه......چون شهرستانیم همشم یه زایشگا داره😣😣😣چون توی زمستونم میفته نمیتونم برم مشهد.من تحمل یه خون گرفتنو ندارم چ برسه ب زایمان.خدت صبرم بده

من تهرانم دیروز رفتم کلاس یوگا و ورزش بارداری ثبت نام کردم دکتر گفت میخوای طبیعی زایمان بکنی گفتم نه ...

نیس بخدا...کسی تاحالا از زور طبیعی نمرده...کی از درد طبیعی جون داده اخه....خدا اون لحظه درد ب ادم چنات قدرتی میده که خودتم باورت نمیشه عشقی ک بچت داری باعث میشه راحت تحمل کنی...یکم سجاع باش خیر سرت میخوای پشت و پناه بچت باشی بعد خدا....