2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا نامردیه منکه راضی نیستم هفت خانه رستمو رد کردیم ها😂😐

والا مام تو دانشاگا درس خوندیم بیسواد نیستیم کلیم هزینه کردیم شماها از اول حقوق گرفتین ما کلیم هزینه کردیم‌تا ی لیسانس آشغالی بگیریم چ حرفای مسخره و چرتی میزنید 

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

نترس الانم آنقدر سخته باید رد کنند

اره واقعا نترسید مارو نمیگیرن شما ب کارتون ضربه نخوره

چفدر مردم بخیل شدن ب قران حالا مثلا ماهاهم بیاییم ب شماها چی میشه

من خودم لیسانس دارم چقدر درس خوندم همزمان کار کردم تا شهریمو بتونم کمک پدرم بدم البته خرج خودمو بیشتردرمیاوردم ولی اونی ک ی راست میره فرهنگیان ازاول حقوق میگیره بخیل نباشید والا کسی جای شماها رو تنگ نمیکنه نترسید پول شماها رو بما نمیدن هول نزنید اصلا معلوم نیس بشه یا نشه

اره واقعا نترسید مارو نمیگیرن شما ب کارتون ضربه نخورهچفدر مردم بخیل شدن ب قران حالا مثلا ماهاهم بیای ...

چته؟؟؟ اسکلی؟؟؟ راست میگه دیگه فرهنگیان الان خیلی سخته با پزشکی برابری میکنه تو ی سری شهرا مثل مشهد تراز ۹۰۰۰ هم رد میشن ملت خیلی سخته پذیرشش کشک ک نیست شما با ی آزمون ساده استخدام بشی بعدشم من نگفتم نترس ک تو میری جاش گفتم نگران نباشه سختی ک برای اون بوده برای بقیه هم هست و حق کسی پایمال نمیشه 

چته؟؟؟ اسکلی؟؟؟ راست میگه دیگه فرهنگیان الان خیلی سخته با پزشکی برابری میکنه تو ی سری شهرا مثل مشهد ...

اسکل خودتی بی ادب شخصیت داشته باش

وای وای چه طرزه صحبته خانوم محترم

حرف شمام قشنگ نبود مگه من‌میخوام بیام‌جای شماروتنگ‌کنم اصلا ماها هم باید مثل شما بیاییم‌ازمون بدیم حالا شما اومدی میگی من راضی نیستم مگه بنده دنبال رضایت شخص خاصیم‌اومدم دارم‌سوال میپرسم جواب نداری حرف بیخودم نزن دگ