2777
2789
سلام احتمالا عضله بازوتون گرفته ماهیچه. تپش قلب یا نفس تنگی که ندارید؟

نه عزیزم هیچ کدوم و ندارم.دردش شدیده جوری که نمیتونم دستم رو تکون بدم .الانم با قرص آروم شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم هیچ کدوم و ندارم.دردش شدیده جوری که نمیتونم دستم رو تکون بدم .الانم با قرص آروم شده

خب خداروشکر که تپش قلب و نفس تنگی نداری چون اگه خداینکرده میبود احتمالا به خاطر بسته بودن رگهای قلب بود 

ضربه ای چیزی بهش نخورده؟ یا وسیله سنگینی بلند گرده باشید  اگه اینا هم نباشه دیگه احتمالا  موقع خواب اینطوری شده ، یخورده یواش یواش ماساژ بده ایشالا خوب میشه 

خب خداروشکر که تپش قلب و نفس تنگی نداری چون اگه خداینکرده میبود احتمالا به خاطر بسته بودن رگهای قلب ...

نه هیچ کدوم .فقط تو هوای آزاد تو سرما با پیراهن آستین کوتاه ورزش کردم .نمیدونم ربطی داره یا نه .ممنون از نظرت عزیزم.خیلی استرس داشتم که نکنه فلج بشم یا دیسک گردنی چیزی داشته باشم 

نه هیچ کدوم .فقط تو هوای آزاد تو سرما با پیراهن آستین کوتاه ورزش کردم .نمیدونم ربطی داره یا نه .ممنو ...

خواهش ، نه چیز نیست آبجی گلم خیالت راحت باشه  همون به خاطر ورزش هست  بدنت گرم بوده بعداز ورزش یه دفعه سردشده ماهیچه گرفته ، من هم کوه رفته بودم عضله پشت کمرم دقیق زیر کتفم گرفته بود تا یه ماه بدجور درد میکرد بخاطر اینکه موقع بالا رفتن از کوه بدن گرم میشه بعدش که یجا وامیستی بدن سرد میشه ماهیچه میگیره زمستون هم بود کاپیشن دراوردم اینطوری شد یه قرصی هست برای گرفتگی عضله داروخانه به من داد سه روز خوردم خوب شد عضله رو شل میکنه. یادم رفته اسمش الان پیدا میکنم میگم .

نه هیچ کدوم .فقط تو هوای آزاد تو سرما با پیراهن آستین کوتاه ورزش کردم .نمیدونم ربطی داره یا نه .ممنو ...

متوکاربامول ، ، (باکلوفن ) اینهم برا شل کردن عضلات هست 

متوکاربامول یه بسته بگیر هر هشت ساعت یه دونه بخور تا سه روز