2777
2789

فقط تو مجازی بوده 

بچه ها من قیافم معمولیه زشت نیستم قد و هیکلم هم بد نیست تو اجتماع هم هستم الان پنج ساله دارم میرم دانشگاه با کلی آدم در ارتباطم اما هیچ کس از من خوشش نمیاد 

روابطم با پسرا خوبه اما نمی‌دونم چرا هیچکس از من خوشش نمیاد 

سَرِ نخواستنم دعواست🤦🏻‍♀️

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

واسه من از ۲۳ سالگی شروع شد نترس هنوز دیر نشده ۲۴ سالم بود ازدواج کردم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فیکن آخه

عه 

پیجتو یه صفا بده استوری و پست هم کم بذار پسرای به درد نخور و اینایی که نمیشناسی رو بنداز بیرون از پیجت پسریم که نمیشناسی نذار تو پیجت

اینطوری با کیفیتا با پیج خودشون میان

من از ۲۴سالگی تازه شروع شد .به جوری میگی تو عمرم انگار از همون نوزادی تو بیمارستان باید خواستگار می‌داشتیی  😐😐😐😐😐

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ینی تا قبل ۲۳ سالگی اصلا خواستگار نداشتی؟

راس میگه شاید بیبی فیسی من ۲۶ سالمه‌ ولی شبیه بچه مدرسه ایام با دوس پسرم که از اینستا اشنا شدیم ازدواج کردم 

تازه الان برام خاستگار میاد و زنگ میزنن خونمون که دیگه دیره😐🤣

عه پیجتو یه صفا بده استوری و پست هم کم بذار پسرای به درد نخور و اینایی که نمیشناسی رو بنداز بیرون از ...

اتفاقا من اینستا خیلی فعالم ولی اونایی که میان دایرکت همشون داغونن

من از ۲۴سالگی تازه شروع شد .به جوری میگی تو عمرم انگار از همون نوزادی تو بیمارستان باید خواستگار می‌ ...

والا اینجا که همه از ۵ سالگی خواستگار دارن 😂🤦🏻‍♀️

عزیزم ازدواج کردی؟