2777
2789
عنوان

ناللببییسسسس

71 بازدید | 17 پست

من رلم مجازی از شهر ما تا اونا دو روز راهه بهش میگم بیا اینجا میگه سرکارم سرم شلوغه اگه بیام کارمو از دست میدم پیش باباشم کار میکنه میگه بابام منو به چشم پسرش نمیبینه مثل بقیه منو میبینه فرق نمیزاره ینی داره منو میپیچونه که میاد براش مهم نیست دیدن من ؟ دوسم نداره واقعا که نمیاد ؟. حتی بهش گفتم با قطار بیا هم پذیرایی میکنن هم میتونی راحت استراحت کنی رانندگی هم نمیخاد بکنی این همه راه بازم گفت تو تماس تصویری که همو میبینیم بیام که چی فکر کن الان اونجام اصلن ینی واقعا دوسم نداره؟

بهش گفتم به بهونه مسافرت بیا بگو میخام دو سه روز برم مسافرت گفت بگو یک ساعت بابام نمیزاره حتی آنلاین هم خیلی کم میشه ممکنه دو روز کلا آنلاین نشه باباش نمیزاره سرش تو گوشی باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه قابل باور نیست با این رفتاراش ۲۰

این خودش هنوبچه اس چه توقعی داری🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

بیست سال بچه؟

اره بابا برا مرد خیلی سن کمی🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

ولی داره میپیچونه بهونه میاره ؟ یا واقعا نمتونه بیاد ؟ اصلن دوسم داره یا برای سرگرمی باهامه؟

بابااین بچه اس ول کن به درست برس

تو این سن ازدواج هم میکنن پسرا

زودم طلاق میگیرن