2821
2789
عنوان

حرف دیگران

27 بازدید | 0 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

دوستان شما به خاطر حرف بفیه زندگی تونو خراب. میکنید یعنی یکی بیاد در. مورد همسر شما بد بگه باور. میکنید جدا میشید من همسرم کارش تو. املاک بوده با خیلیا کار کرده در ارتباط بود زن مرد هر چی با یه خانومی کار می‌کرده این خانوم به همسر من پول داده تا با پولش کار. کنه حالا به مشکل. خوردن سر حساب کتاب همسر من پولشو نداده کلا گذاشته رفته این دستش بهش نرسه این خانومم خودش شوهر بچه داره حالا حکم جلبشو گرفته رفت دنبالش همسر منم چند وقته گوشیشو خاموش کرده پیداش نکنه تا پولشو. بهش بده این خانوم لیست شماره هاشو در. آورده مام تازه عروسی کردیم ولی من هنوز نرفتم خونه خودم ب خاطر دلایلی خونه ما قرار تبریز باشه آماده شه بعد من. برم منم اومدم تا وسیله هامو ببرم از خونه پدرم این خانوم متوجه شده تازه عروسی کردیم منو پیدا کرده شمارمو که از طریق من شوهرمو پیدا کنه پولشو بگیره من. کمکش. کنم گفت بین تماشاش شما بیشتری بود از. گفته بقیه متوجه شدم شما خانومشی. تروخدا کمکم کن اینا بعد گفت شوهرت خیلی آدم اشغال حرومزاده آیه هم خودش هم خانوادش خیلی پست دروغگوان چند ساله منو گذاشته سرکار پولمو. خورده با هزار بدبختی در. آوردم این پولو اون خیر. نمیبینه ولی تو انقدر خانومی امیدوارم اون. موقع کنار. این نباشی چون نمیدونم قرار با این ادامه بدی یا نه ولی میدونم دیر. یا زود جدا میشی ازش جوون این آدم نیس حیوون دروغگو شارلاتان بهش اعتماد نکن نمیدونم قرار باهشذ بمونی یا نه ولی اگ موندی بچه نیار یا سعی کن اصلا کلا ازش بکنی بری من چندتا شماره خانومم دیدم. تو. گوشیش این قابل اعتماد نیس حالا من نمیدونم اونا کین ولی دارم دیوونه میشم کلا دلمو خالی کردم چیکار. کنم. یعنی. باید طلاق بگیرم دل سردم کردم شما بودید چیکار. می‌کردید چطوری می‌فهمیدم چطوریه چطوری میموندیم. با همچین آدمی. چون زن حس میکنم داشت واقعا راست می‌گفت از ته دل یعتی دارم میمیرم 😭😔