2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سآیت آدم و حوا ثبتنام کن.من دوتا از دوستام اونجا ازدواج کردن

اعتماد ندارم بیشتر برای سرگرمی وسرکارین و همش الکی 

چطور میشه به فضای مجازی اعتماد کرد تو این دوره زمونه

خداااااااا 💔

اعتماد ندارم بیشتر برای سرگرمی وسرکارین و همش الکی چطور میشه به فضای مجازی اعتماد کرد تو این دوره زم ...

نه😁😁

این اصلا اونجوری نیست دختر گل..زیر نظر بهترین متخصصین روان‌پزشک و استادهای دانشگاه و آستان قدس رضوی هست. 

ب هیچ وجه صیغه و این چیزها نیست.

برنامش نصب کن راجبش توضیح میده کامل

نه😁😁این اصلا اونجوری نیست دختر گل..زیر نظر بهترین متخصصین روان‌پزشک و استادهای دانشگاه و آستان قدس ...

نمیدونم چرابه سایت های همسر یابی حس خوبی ندارم  همش فکر میکنم با چند نفر همزمان در رابطه هستن و سرکاری و آدماش را قابل اعتماد نمیدونم

خداااااااا 💔

نمیدونم چرابه سایت های همسر یابی حس خوبی ندارم همش فکر میکنم با چند نفر همزمان در رابطه هستن و سرکا ...

ببین این باید عکس از،شناسنامه بدی و کارت ملی

ضمن اینکه مادر پسر زنگ میزنه و طی مراحل آشنایی مشاورین مدام باهات تماس میگیرن از روند خاستگاری مطلع باشن

سرکتاب باز کردم آدم مورد اعتماد بهم گفت هم چشم زخم شدیدی خوردی و هم بخت و کارت بستن

اون که سرکتاب باز کرده را به منم معرفی کن

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

اون که سرکتاب باز کرده را به منم معرفی کن

عزیزم این قضیه برای چند سال پیش بود الان دیگه به اون فرد دسترسی نداریم منم دیگه اعتقادی به این افراد ندارم چون پیش هرکسی میری همشون میگن یا بختت بستن دعا داری یا چشم خوردی و بعدش میلیونی ازت پول میگیرن و کارتم درست نمیشه

اما اگه میخای بدونی زندگیت چرا اینجوری شده چرا از خود خدا نمیپرسی و ازش کمک نمیخای؟

شنیدم میگن اگر یه هفته هیچ گناهی نکنی و تا یک هفته سوره صافات بخونی با معنی و بعدش نیت کنی و بخوابی و از خدا بخواهیی آگاهت کنه تو خواب علت مشکلت و راه حل رفع مشکلت میگه بهت 

از خدا کمک بخاه نه از بنده خدا که ناامیدت میکنن

خداااااااا 💔

من که اینقدر رفتم سراغ سرکتاب و دعا نویس و .. تازه دعای باطل السحر هم گرفتم هنوزم که ۳۷ سالم بختم باز نشد الان فهمیدم همه چی دست خداست و دیگه هم تا عمر دارم سراغ چنین افرادی نمیرم ... یه مدت دنبال یه فرد چشم برزخی بودم با خودم فکر کردم گفتم الان اینم میخاد بگه دعا داری و فلان برو نماز اول وقت و قرآن و قربونی کن دیگه سراغ بنده های خدا نمیرم چون نتیجه ایی ندیدم و ناامیدم کردن

خدا بخاد بختم باز میشه نخادم هزار تا کار کنم باز نمیشه فقط خدا باید بخاد من که تلاشم همه کار کردم نشد که نشد

خداااااااا 💔