2777
2789
عنوان

پاییز زیبا

60 بازدید | 11 پست

بچه ها کیا مثل من پاییز و دوست دارن صدای خش خش برگ ها افتادن برگ ها و صورتی شدن رنگ برگ درخت ها

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من عاشق پائیزم

ولی پاییز امسال یه جوری منو تروماتایز کرد که فک کنم تا چند وقت اسمش بیاد جیغ بکشم برم یه جا قایم شم

خشک و دلگیر و بدون بارون و آلوده و ....

خیلی پاییز برزخی ای بوده تا اینجا

ایش ایش

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
من عاشق پائیزمولی پاییز امسال یه جوری منو تروماتایز کرد که فک کنم تا چند وقت اسمش بیاد جیغ بکشم برم ...

آهان. شهر ما هم دیروز بارون اومد هوا پاییزی شد و غم ها رفت. هر سال تا این موقع 5.6 بار بارون می اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟ 

تو یه تاپیک گفته بودین وکیل هستین میتونم در یه موردی ازتون مشاوره بگیرم؟ ی سوال کوتاهه ولی خیلی مهمه 

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟! گفت : کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است وآنها زمینه سازی کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم! جنگ نرم به مراتب مرگبارتر از جنگ سخت است، چون در جنگ نرم دشمن با نقاب دوست تیشه به ریشه میزند رسانه قدرت این را دارد که ناجی را جلاد و جلاد را ناجی نشان دهد مردمی که از تاریخ درس عبرت نگیرند، سزاوارند که روی بی رحم تاریخ دوباره بر انان تکرار شود.

سلام عزیزم خوبی؟ تو یه تاپیک گفته بودین وکیل هستین میتونم در یه موردی ازتون مشاوره بگیرم؟ ی سوال کوت ...

سلام. وقت بخیر بله

سلام. وقت بخیر بله

من مامانم چن تا خواهر و برادر داره که خب برادراشون چندین سال که یه زمین کشاورزی بهشون ارث رسیده بود خودشون سودشو میخوردن و با اینکه خواهراشونم شریک بودن سهم اونارو نمیدادن 

حالا یکم قضیه مفصله عمه های مادرم رفتن شکایت کردن گفتن پدرشون سهم شونو نداده و داده ب پدر اینا، حالا دادگاه هم حکم صادر کرده برادرای مامانم سهم عمه هاشون ک پدرشون بیشتر برده رو بهش بدن 

برای اینکار هم نیاز ب امضای خواهرای مادرمم بود ولی بعضیا شون نیومدن. 

و خب دادگاه زمین و گذاشت مزایده و گفت بعدا ب فروش میرسه و پول همه رو میدیم 

مامان من تاحالا نرفته دادگاه فقط چن بار رفته دفتر امضا داده همین 

چند روز پیش خالم اینا اومدن گفتن اسم مامانم تو سامانه ثنا ثبت نشده!!! و میتونه شکایت کنه بگه خبر نداشتم اصلا و... زمینارو پس بگیریم ک گفتن ن اینکارو نکن مامانمم نمی‌خواست گفتش تازه پولشو بدن 

الان سوال اینه ک مادر من ک اسمش تو سامانه نیست یعنی بهش ارث نمیرسه؟؟؟ چن روزه بخاطر این موضوع خیلی اذیته

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟! گفت : کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است وآنها زمینه سازی کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم! جنگ نرم به مراتب مرگبارتر از جنگ سخت است، چون در جنگ نرم دشمن با نقاب دوست تیشه به ریشه میزند رسانه قدرت این را دارد که ناجی را جلاد و جلاد را ناجی نشان دهد مردمی که از تاریخ درس عبرت نگیرند، سزاوارند که روی بی رحم تاریخ دوباره بر انان تکرار شود.

من مامانم چن تا خواهر و برادر داره که خب برادراشون چندین سال که یه زمین کشاورزی بهشون ارث رسیده بود ...

نه. تنها نبود اسمش تو سامانه ربطی به ارث بردن یا نبردن نداره. مگر اینکه موانعی از ارث براشون ایجاد شده باشه که اونم بعیده. 

نه. تنها نبود اسمش تو سامانه ربطی به ارث بردن یا نبردن نداره. مگر اینکه موانعی از ارث براشون ایجاد ش ...

چه موانعی مثلا؟ 

چه موانعی مثلا؟

اگه وراث عمدا اسمشو نیاورده باشن تخلف کردن. 

موانع گفتم شامل نمیشه. مثلا قتل از موانع ارث هست یا خانم 3 طلاقه بشه دیگه از اموال شوهرش ارث نمی بره و غیره

اگه وراث عمدا اسمشو نیاورده باشن تخلف کردن. موانع گفتم شامل نمیشه. مثلا قتل از موانع ارث هست یا خانم ...

آهان آخه سهم پدرشون هست. 

ممنونم که جواب دادین خیلی لطف کردین 🌷

آهان آخه سهم پدرشون هست. ممنونم که جواب دادین خیلی لطف کردین 🌷

پس مشکلی نیست. سهو قلم شده اصلاح میشه. ان شاالله ارث تحقق پیدا میکنه