2777
2789

شرایطش و ندارم برم دکتر

چندروزه رفتم تو بحر دندون هام 

البته درد هم میکنن ولی خیلی یهویی اینجوری شدم

دندون جلوییم نسب کناریش عقب تره فکر میکردم تازگیا اینجور شده ولی عکسای قبل و میدیدم متوجه شدم نه از قبل اینجوری بوده ولی همش استرس دارم نکنه بیوفته نکنه سیاه بشه نکنه ريشش خراب بشه🫠 درد میکنه واقعا *البته از وقتی تو فکرش رفتم درد داره* اصلا دلم نمیخاد بکشمش یا ایمپلنت‌ کنم البته پولش و ندارم و حس بدی بهم دست میده نمیدونم لق یا ن البته تکون هم نمیخوره🥲🥲 ولی دست میزنم بهش درد میکنه 

خرابی دندون یا لثه  وراثتیه؟ 

حالم خوب نیست بخدا ترس بدی افتاده ب دلم 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

وای هرچی بیشتر حساس شی بدتر میشه منم هردفعه رو یجام حساس میشم یبار موهام یبار پوستم یبار وزنم یبار د ...

دقیقا الان همه دندونام درد میکنه و ترس پوسیده شدنشون و دارم 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB