2777
2789
عنوان

ترم یک دانشگاه

83 بازدید | 8 پست

از تجربیاتتون بگید دوس هفتس میرم دانشگاه…

با یکی دونفر بیشتر ارتباط ندارم

کسیم ک انگار نمیخواد با من دوس بشه 

چرا این شکلیه؟راسته ک هرجوری باشی بازم پشتت حرف هست؟

عزیزم ترم یک دقیقاً همینه. همه هنوز گیجن نمیدونن با کی گرم بگیرن

این‌ که با یکی دو نفر بیشتر ارتباط نداری ایراد نیست. من خودم هم اولش همین بود. کم‌کم آدم‌هایی که از لحاظ شخصیت و انرژی بهت میخورن خودشون جلو میان

حتی اگه بهترین مودب‌ترین سرسنگین‌ترین آدم دنیا هم باشی، یکی هست که یه چیزی بگه. تو فقط همون دو سه‌ تا آدم درست حسابی رو نگه دار. دانشگاه قرار نیست جای پیدا کردن ده تا دوست صمیمی باشه فقط خودت باش‌ آروم برو جلو. این دوره اولش سخته بعدش جا میفتی.

https://t.me/gypsophilaax"👩🏻‍⚕️📚☕"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ترم یک دقیقاً همینه. همه هنوز گیجن نمیدونن با کی گرم بگیرناین‌ که با یکی دو نفر بیشتر ارتباط ن ...

مرسی ازت چقدر قشنگ راهنماییم کردی❤️

میخوام نظرتونونو راجع به ی چیز دیگه هم بدونم

ون از ی پسری خوشم اومده دوسداشتم باهاش حرف بزنم وقت بگذرونم فقط نه حتی رل فقط هوشم اومده بود اما نمیدونم چ باید کرد

مرسی ازت چقدر قشنگ راهنماییم کردی❤️میخوام نظرتونونو راجع به ی چیز دیگه هم بدونمون از ی پسری خوشم اوم ...

عزیزم مرسی خوشحالم کمکت کردم💗
ببین لازم نیست پیچیده‌ش کنی. وقتی از کسی خوشت میاد قرار نیست یه حرکت بزرگ بزنی.
اول از همه اصلاً عجله نکن. فقط فضاش رو باز کن که شناخت شکل بگیره.یه سؤال بپرس راجب درس مثلا استاد فلان چی گفت آخرش یا مثلا این جلسه پروژه داریم
همین شروعیه که راه باز میکنه.بعد واکنشش رو نگاه کن.از همون انرژی اولیه میفهمی ارزش ادامه‌ دادن داره یا نه.و مهم‌تر از همه تو پیش‌قدم نمیشی برای رابطه. فقط فضا رو باز میکنی. اگه اهل شناخت باشه خودش جلو میاد.

https://t.me/gypsophilaax"👩🏻‍⚕️📚☕"

خیلی عادیه بنظرم ولی همیشه وسط بشین شرکت کن توی کلاسا و بحث های درسی خیلی کمک کنندس از یکی بدت بیاد هم به کسی نگو اولن چیپ به نظر میرسی و زود حرفو میرسونن کلا خودت باش  به خودت برس منظورم فقط ظاهری نیست و بچسب به درست و این همه یعنی دوست داشتن خودت و باعث میشه آدمایی که شبیه تو هستن بیان سمتت در ظمن داشتن دو یا یک دونه دوست کافیه مهم اینکه مفید باشه بخاد بات باشه پیدا کردی هم اصلا وابسته نشووو به هیچ وجه چون همون دوستت میتونه یه روز دشمنت باشه و همه چی از همه بر میاد

عزیزم مرسی خوشحالم کمکت کردم💗ببین لازم نیست پیچیده‌ش کنی. وقتی از کسی خوشت میاد قرار نیست یه حرکت ب ...

مرسی قشنگم:)

متاسفانه همه جای دنیا راحت ارتباط برقرار میکنن و اینجا  به قدری این مسئله بزرگ بد جلوه داده شده که خدامیدونه

راستش باهاش حرف زدم درحد دو س تا جمله‌قتی دیدم جاش تنگه گفتم ک کیفتو میتونی بزاری پایین 

یا مثلا ی جا از جزوه عقب موندم‌پرسیدم‌نوشتی 

خیلی مودبانه جواب داد  ولی اون تاحالذ هیچوقت باهام حرف نزده

ولی نگاه میکنیم گاهی وقتا ب هم هم حس میکنم حسش مسبت ب من‌مثبته هم نمیدونم

موضوع من اینه میخوام باهاش حرف بزنم همین

فعلا همین 

خیلی عادیه بنظرم ولی همیشه وسط بشین شرکت کن توی کلاسا و بحث های درسی خیلی کمک کنندس از یکی بدت بیاد ...

دقیقا اینجوری هستم متاسفانه فقط ی کلاس باهاش دارم شابد عوض کنم تا بتونم کلا برم تو گروه اونا

خبییلی عادیه واقعا ولی اینجا ….

دقیقا اینجوری هستم متاسفانه فقط ی کلاس باهاش دارم شابد عوض کنم تا بتونم کلا برم تو گروه اونا خبییلی ...

اگه عوض کردن کلاس باعث بشه از بقیه هم کلاسیات دور شی پیشنهاد میکنم اینکارو نکن نمونه های خوبی ندیدم