2777
2789

من دخترم هشت سالشه از بچگی تاحالا گهگاهی خون دماغ میشه از سوراخ راستش .گاهی حتی توی خواب اینجور میشه ...توروخدا اگر کسی تجربه داره خواهش میکنم جواب بده..نگرانم..یکبار دکتر بردم گفتن نمی‌دونم رگ بینیش خشک میشه چی میشه گفتن مشکلی نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من خودم بچه بودم دائم خون دماغ میشدم 7,8ساله بودم رگ بینمو دکتر سوزوند خوب شدم 

الان دخترم 8سالشه خون دماغ میشه ولی نه. بشدت خودم دکتر میگه دائم پماد ویتامین Aچشمی بزن تو بینیش روزی ۲بار صبح و شب میزنم خدارو شکر کمتر شده خون دماغش.قطره لیپوزوفر  فروت آبی هم بهش میدم خیلی موثره البته دکتر داد...نذار بینیش خشک بشه مخصوصاً الان که بخاری تو خونه ها روشنه موقع خواب حتماً بینیشو چرب کن

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
عزیزم من خودم بچه بودم دائم خون دماغ میشدم 7,8سالم بودم رگ بینمو دکتر سوزوند خوب شدم الان دختر خون د ...

فقط میگم خدایی نکرده خطر ناک نباشه ...توروخدا خب شما توی خواب هم خون دماغ میشدید؟

نه فکر نکنم مال اون باشه خدایی نکرده مشکلات دیگه ای داشت

نه والا بردمش اسکن مغز چیزی نشون نداد ولی که گاهی هنوز سیزده سالش خون دماغ میشه ولی بهتر از قبل شده و کردند درد داره من میگم از عواقب ضربی که تو یک‌سالگی به سرش وارد شد

نه والا بردمش اسکن مغز چیزی نشون نداد ولی که گاهی هنوز سیزده سالش خون دماغ میشه ولی بهتر از قبل شده ...

خب خداروشکر که اسکن سالم بوده پس خیالت راحت باشه ...من گاهی شوهرم خون دماغ میشه ...اما برا دخترم ترسیدم گاهی تو خواب اینجور میشه دکتر بردم گفتن رگ بینیش نمی‌دونم چیه 

فقط میگم خدایی نکرده خطر ناک نباشه ...توروخدا خب شما توی خواب هم خون دماغ میشدید؟

آره.بوی خون. میپیچه تو‌گلو از خواب بیدار میشی حالت بهم میخوره 

یه آزمایش خون ببر خیالت راحتشه

چیزی نیست من خودم تجربه شو دارم نگران نباش گلم 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤