2777
2789
عنوان

قیافه هاااا

409 بازدید | 40 پست

تازگیا به این نتیجه رسیدم سرگذشت و تفکر و سبک زندگی آدمم تو سلیقه تاثیر خیلی زیادی داره دقت کردین بعضیا مثلا میگن چهره هیچ کس به دلم نمیشینه یا سخت گیرن تو انتخاب پارتنر و همسر و اولویت اولشون ظاهره‌ اینا احتمالا با خیلیا تو رابطه بودن یا زندگی زیاد سالمی نداشتن و پ و رن زیاد نگاه میکنن چون من برام پیش اومده مثلا منو دوستم راجب چهره بعضی دخترا که نظر می‌دادیم😅 اون اکثرا خوشش نمیومد ولی من برعکس میگفتم فلانی واقعا خوبه و حتی اون سلیقه منو مسخره میکرد حالا من پیغمبر نیستم ولی از اون خیلی بهترم. خلاصه جالب بود. البته فکر کنم اینطوریه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤌تا حدی درسته ....

اما خب عقیده هر کس هم متفاوته ...بعضی ها کلا پر توقع هستن😕😕

طرف میبینی هیچی نیست ...ادعاش لایه اوزون رو سوراخ کرده🤕یا انقدر اعتماد ب نفس داره ک خودش رو برد پیت میدونه😕

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

🤌تا حدی درسته ....اما خب عقیده هر کس هم متفاوته ...بعضی ها کلا پر توقع هستن😕😕طرف میبینی هیچی نیست ...

اوه اونا که غیرقابل تحملن. همون سبک زندگی خیلی مهمه واقعا 

باهاتون موافقم ،البته دلیل اینکه بعضیا هیچکسو قبول ندارن یه جور خودخواهیه،من کلیات رو در نظر میگیرم مثلا اگه یه خانمی تو نگاه اول زیبا به نظرم بیاد میگم زیباست،دیگه ریز نمیگم توش بگم قشنگه ولی دماغش گندست،یا خوشکله ولی چاغه یا هرچی،

کلا هیچ انسانی در دنیا بی نقص نیست،حتی خود کلمه بی نقص یه دونه نقص توش داره

اوه اونا که غیرقابل تحملن. همون سبک زندگی خیلی مهمه واقعا

😂😂هیولا هستنننننن هیولا.....

حتی اگه ازش سرتر باشی ی کاری میکنه ب خودت شک کنی ...

اره واقعا....و اینکه زیبایی نسبی...ت دیدگاه هر کس ی تعریفی از زیبایی هست ...

ولی خب رنگ پوست و اینا مهم نیست ..مهم اینه ک اجزای صورت در کنار هم ب هم بیان و ی چهره جذاب و قشنگ رو ایجاد کننن

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅