2777
2789
عنوان

توی مایع لنزم مورچه بود کمکککک

74 بازدید | 7 پست

الان ک ب تهش رسیده فهمیدم دوتا توش بوده ولی اینهمه مدت استفاده کردم مشکلی نبوده عیبی داره بارم میخوام استفاده کنم؟؟؟؟؟

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه پلمپ نبود

درش گم شده بود باز میذاشتم

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بنداز دور دختر چشم خیلی حساسه

اینهمه مدت همون مایع رو می‌ریختم دیگ

درش گم شده بود باز میذاشتم

خوب اشتباه کردی وقتی باز بزاری آلودگی هم ممکنه بره داخلش 

بنداز دور چشم خیلی حساسه ارزش ریسک کردن نداره

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼