2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم الکیه من خودم وقتی درس می‌خواندم انقد از این سی دی های آموزشی می‌گرفتم پک کامل اما هیچوقت متوجه نمی‌شدم چون وقتی میذاشتم نگاه کنم همش حواسم پرت صفحه کامپیوتر میشد با چیزهای دیگه فکر میکردم 

کلاس خصوصی حضوری بیشتر تاثیر داره

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

حضوری ساعتی ۸۰۰ گفتن بهم منم صفرم

تو گوگل کلیپ کوتاه از همین بسته که گفتی نیست ؟؟ ببینی که چجوری هست 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

رشتت چیه ؟بجاش با موسسه های ثابت شده مثل ماز و کلاسینو و تاملند برداری بهتره

من تجربی خب الان دوازدهمم و خب حضوری مدرسه نمیرم بخاطر شرایطم و کلاسای گروهی برام سنگینه

من تجربی خب الان دوازدهمم و خب حضوری مدرسه نمیرم بخاطر شرایطم و کلاسای گروهی برام سنگینه

الماس ماز خوبه برا تجربی هزینشم به صرفه اس قبولیا و خدماتشم خوبه علی الخصوص که مدرسه نمیری وقت داری با بهترین استادا پیش بری 

بازم فیلم ببین از نمونه تدریسا ببین با کدوم ارتباط میگیری

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

خب چرا از موسسات دیگه نمی بینی مثل ماز کلاسینو یا تاملند معلم خصوصی واسه دوازدهم مناسب نیست

یسریارو حضوری میخوام برم خصوصی هم میگن ساعتی ۸۰۰ و من در حد صفرم و بصرفه در نمیاد عمومی هم ک برامنکه صفرم سخت میشه