خانوما من ماه بعد اگ خدا بخاد انتقال دارم حالا پریودم بهم ریخته این ماه بعد ۹ روز پریود شدم دکترمم گفته ۴ روز قبل پریودی تماس بگیر برا هماهنگی دارو و سونوگرافی حالا بنظرتون اگ ال دی بخورم ک ب موقع پریودشم ضررنداشته باشه ها کسی مصرف کرده؟دکترم تا شنبه نیس ک بپرسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب هر دکتری روشش فرق داره. گفت نهایتا از شب هفتم شروع کن،(کلا شروعش از شب سوم تا هفتم) من شب چهارم ...
من هیستروسکوپی شدم و خراش آندومتر ام انجام داده ولی بخاطر اینک ماه بعد ب موقع پریود شم خیلی بی اهمیت شده😕فردا باید زنگ بزنم ببینم منشی چی میگ تا دکتر بیاد من دیونه میشم
عزیزم شما مامو گرافی رفتین؟شرایط خاصی داره؟منم دارم آی وی اف اقدام میکنم برام مامو نوشته و یه آزمایش ...
ببخشید عزیزم تازه پیامتو دیدم من سونوی سینه رفتم رفتی نوبت بگیری ازشون سوال کن ک شرایط خاصی لازم داره یا نه بهت میگن من تهران انجام دادم همه رو بعد ک دکترم و عوض کردم اومدم شهرخودم دکتر اینجا گفت اصلا نیازی نبوده ک سونو سینه شی