2777
2789

کسی بوده تو اطرافیانتون شفا گرفته باشه تو حرم امام رضا یا از راه دور  ؟با چشم خودتون  دیده باشید؟من شدیدا دنبال معجزه هستم دو سه روز دیگه عازم سفر به مشهدم فقط برای شفا 

من هر روز با امام رضا حرف میزنم گریه میکنم واسه شفای مریضم که داخل کماست 😭😭اون شب خواب دیدم رفتم امام رضا دارم گریه میکنم میگم دیگه چرا شفاش نمیدی سفت دست از ضریح گرفته بودم

نمی دونم

بی زحمت رفتی حرم به این نیت ها واسم دعا کنید 😭💔🙏

بی زحمت و لطفا  به اسم کاربریم از ته دلت دعا کن واسه التماس دعاهایی که نوشتم من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و بهمون تهمت میزنه و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم و تو رو خدا دعا کن خدا عمر خیلی طولانی به مادرم بده😭🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و هیچ بنی بشری اصلا در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنن و هیچ کس من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنن و زیر آبمون نزنن و آبرومون نبرن و خدا به مادرم و عزیزانم و بنده سلامتی و عمر خیلی طولانی و خوش شانسی و رزق فراوان و آسایش و آرامش و دلخوش بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

و تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور نباشیم و تو رو خدا دعا کن آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و کسی من و عزیزانم رو آزار نده و کتک نزنه و خدا به من و عزیزانم آرامش و رزق فراوان و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و خوش شانسی و سلامتی و عمر خیلی طولانی و زیبایی بده😭🙏😭😭 🙏😭 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله امام رئوف پسر داییمو که سرطان خیلی بدی داشت هم جاش حساس بود هم نوعش

و دکترا هم جواب کرده بودن 

شفا داد 

الان ۵ سال گذشته و سالمه سالمه 

اصلا حرم آقا جای دلای شکسته و دردای بی درمونه 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
نمی دونمبی زحمت رفتی حرم به این نیت ها واسم دعا کنید 😭💔🙏بی زحمت و لطفا به اسم کاربریم از ته دلت ...

حتنا دعات میکنم .هیچ چیز تو زندگی لرزش نداره جز سلامتی.اینو از وقتی مریض شدم فهمیدم 

بله امام رئوف پسر داییمو که سرطان خیلی بدی داشت هم جاش حساس بود هم نوعش و دکترا هم جواب کرده بودن شف ...

منم سرطان دارم از نوع بدخیم .چطوری شفا گرفت .کنار پنجره فولاد خوابید؟

[QUOTE=401701398]منم سرطان دارم از نوع بدخیم .چطوری شفا گرفت .کنار پنجره فولاد خوابید؟[/QUOT

ان شاالله شفای کامل میگیری 

نمیدونم کنار پنجره فولاد خوابیده یانه 

ولی مادرش خیلی دلشکسته بود  

امام رضا جواب دلای شکسته رو میده 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱