🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند.. . . . ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست
💞 بسم الله الرحمن الرحیم 💞 عمرا اگه میدونستید 🧐حساب کاربری مال مالدینیه، ولی زیدان هم یکبار اومده ازش استفاده کرده 😳🤯 یعنی فکر میکنی زیدان و مالدینی بیکارن😔؟ بله درست فکر کردی 😂 اتفاقا اگه میدونستی ما دو تا فوتبالیست حرفه ای فوق العاده مودب و با اخلاق هستیم ولی لعنت بر شیطان 👿💢 گولمون میزنه بیاین سایت از تمرین بیشتر جا میمونیم 😮💨😠 بیومم دیگه پرسپولیس عشقم نیست چون زیدان ... استقلالیه!🫤شاید یکی بپرسه چرا قلب آبی و قرمز رو نمیگذاریم کنار هم ، ولی خب خجالت بکشید ، دوتا رئالی هیچوقت همچین کاری نمیکنن 😒😕 هالا مادرید !🤍
براهرمی یه سنی مورد نظرشه و بسته به شهری ک توش زندکی میکنی هست الان شهر ما دختر بالای 25دیگه فک نکنم ...
اتفاقا اطراف خودمم تو سن 14 یا 18 زیاد ازدواج کردن، منو خالم هم سن هستیم اون 15 سالگی ازدواج کرد،
اگه خوشگل و تحصیل کرده و مودب باشی و از یه خانواده خوب و بیحاشیه باشی تو هرسنی که باشی برات خاستگار میاد
کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند.. . . . ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست