2777
2789
عنوان

درباره جلسه اولیا و معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 35 پست
معلم هم اشتباه کرده نمره شاگردش و تو جمع گفته اگه بعد جلسه به مامانش میگفت بهتر میشد

تو جمع اونطوری نبوده 

انگار امتحان گرفت و ۷نفر زیر ۱۵ شدن 

دیروز به ما گفت برگه بنویسیم مهر مدرسه بزنیم و آخره کلاس که کسی حواسش نیست به بچه ها بدیم و بگیم اولیاشون فردا یا پسفردا بیان مدرسه 

صحبتم پیش جمع همون اولیا بود اصلا به قصد تخریب حرفی زده نشد

❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله پسرش با تیغ دست پسرمو زده کل کلاس پر خون 

داد میزد که پسرِ دیگه شیطونه حالا که بچه ات زنده است

منم زنگ زدم شوهرم اومد به مدیر گفت جناب شما کنار واستا چون بیایی جلو دوس ندارم بهت بی احترامی کنم ناخوداگاه حرمتامون از بین میره بعدم زنه رو شست پهن کرد دیگه زنه شروع کرد به معذرت خواهی و اینا شوهرمم بیشتر آتیشش گر گرفت دیگه به زور ساکت کردیم

هی نفسی میاد و میگاد🙃

تنفر شدید دارم از همچین اولیایی که فکرمیکنه بچه اش خیلی باهوشه و تک و .... این آدمها بچه ی موفق که تربیت نمیکنن هیچ،بچه ی لوس و درآینده ناموفق تحویل میدن و شما نمیتونی به طرف مقابل بفهمونی که حرف و فکرت و رفتارت درمورد بچه ات اشتباهه،چون فقط خودش و رفتار خودش رو بهتر میدونه

معلم نباید اینارو به مادر دانش اموز میگفت هر کی درس نمیخونه به ضرر خودشه باید از خود دانش آموز بپرسه ...

اخه اخرش که بچه میمونه شهریور یا معدل ترمش پایین میشه خانواده ها میان سراغ مدیر که چرا به ما اطلاع ندادین 

همیشه جلسه اولیا با معلم بوده ولی خب میگم زمان خود ما خانواده ها فقط وضع بچه رو میپرسیدن یا انتقاد میکردن هیچکس نمیومد توجیح کنه یا طلبکار شه

❤️‍🩹

یه جوی درست کردن

معلمو از دلسوزی پشیمون کنن

اونم کوتاهی ببینه چشاشو ببنده رد شه

حیف بچه های ما که به پای این جماعت از خود راضی میسوزیم

دود کار اینا میره توی چشم ما

همون معلم میره خونه

پیش خودش میگه من درسمو میدم 

میخواد بخونه 

میخواد نخونه

همه رم با این چشم نگاه می‌کنه 

حالا این روش هم درست نبوده ولی روش قدیم که صد در صد بدتر بوده و نتیجه ش هم فقط سرخوردگی و کم شدن ا ...

همیشه افراط و تفریطیم 

معلم سالاری دیروز باعث تربیت والدین دانش آموز سالار امروز شده 

❤️‍🩹

اخه اخرش که بچه میمونه شهریور یا معدل ترمش پایین میشه خانواده ها میان سراغ مدیر که چرا به ما اطلاع ن ...

خب این به معلم مربوط نیست حقوقش هم کم نمیشه وظیفشو هم انجام داده 

همش بر میگرده به خود دانش آموز 

یه دانش آموز هیچوقت زوری درس نمیخونه 

یه جوی درست کردنمعلمو از دلسوزی پشیمون کنناونم کوتاهی ببینه چشاشو ببنده رد شهحیف بچه های ما که به پا ...

دقیقا مایی که شاهد بودیم همینو تو دلمون گفتیم 

《به جهنم که یاد نمیگیرن! 》اخه بخدا کسی نمیبینه من کلاس کلی معلم تو کارورزی رفتم ، این معلم از همشون مهربون تر و دلسوز تره هر جلسم چون میدونه کسی درسو نخونده دوره میکنه بلکه یادشون بیاد و درسو بفهمن 

اینکه دانش آموزا نمیخونن دست معلم نیست انصافی

❤️‍🩹

خب این به معلم مربوط نیست حقوقش هم کم نمیشه وظیفشو هم انجام داده همش بر میگرده به خود دانش آموز یه د ...

والا مامان منم اون جمله رو میگفت همون ابتدایی ترک تحصیل میکردم😂💔

❤️‍🩹

خب این به معلم مربوط نیست حقوقش هم کم نمیشه وظیفشو هم انجام داده همش بر میگرده به خود دانش آموز یه د ...

اما تو این مورد که من دیدم اولیا بجای اینکه مشکل تو بچش ببین تو معلم میبیند وگزارش کوتاهی تو تدریس میدن متاسفانه 

الان خیلی از این مورد تو مدرسه دیدم