2777
2789
عنوان

درباره جلسه اولیا و معلم

384 بازدید | 35 پست

انگار معلم برگشت گفت که خانم دخترتون از بیست شده ۶ . احتمالا تو خونه اصلا کار نمیکنه حواسشون باشه برا امتحانات بعدی بیشتر تلاش کنه 

مادره چی بگه خوبه؟ با پررویی گفت خانم محترمم دختر من فقط یبار تو عمرش هفتم میخونه چرا ذهنیتشو خراب میکنین بعدم تمام و کمال بدون گوش دادن به حرفای معلم فقط دفاع میکرد از بچش. اونکه همچین کرد دونفر دیگم شروع کردن به معلم گفتن که تقصیر توعه حتما

من کاری به لحنش نداشتم . ولی واقعا الان شماها هم پیش معلم اینطوری از بچه هاتون دفاع میکنین؟ من بچه بودم با نمره بیست معلم میگفت تلاش بیشتر لازمه خانوادم گیر میدادن که درس بخونم 

واقعا میخوام ببینم تو ۷،۸ سال انقدر تغییر کرده 

❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من ۲۰ ولی هنوز میگم باید بیشتر تلاش کنه ب معلمشم میگم حتمن بهشه بگه واسه تلاش بیشتر با اینکه کلاس هفتمه مشاور گرفتم بهش برنامه درسی داده 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
اون مادر خودش کاهلی می کنهاون مدرسه هم مدیر و معاون خوبی نداره اگه داشت نمیذاشت اولیا زحمت معلمش رو ...

نه اونا نبودن انگار ما کارورز ها بودیم با معلم 

اخرش معلم خودش گفت خوبه لاقل شما سه نفر با من سره کلاس میاین و میبینین مقصر من نیستم 

حتی تصحیح برگه هارم ما کردیم و دیدیم بچه ها مفهوم درسو بلدن ولی از بس نخوندن چرتوپرت نوشتن

❤️‍🩹

خانوادها بی تربیت و بیشعور شدن دیگه مثل قدیم نیس گستاخی بی ادبیشون هم میذارن زرنگ بودنشون

واقعا

معلمه براش چه فرقی داره دختر اون خانم خرداد قبول شه یا شهریور 

از رو دلسوزی صدا کرد که بگه سره کلاس خوبه ولی امتحاناشو خراب میکنه

❤️‍🩹

خب هفتم و رفوزه کنن تا دوبار بخونه دیگه الکی دفاع نکنه از دختر لوسش

واقعا میتونم قسم بخورم که دیروز کارنامه بچه هارو تو پروندشون میچیدیم 

از بچه های هشتم ۱۰ نفر شهریور قبول شده بودن 

خودشم جزو مدارس سطح بالان و اوضاع اینه

❤️‍🩹

من همیشه برای شان معلم ارزش قائلم حتی اگه معلم بچم از خودم کوچیکتر باشه همیشه احترام میذارم بهشاین ر ...

من خودمم معتقدم اگر حس میکنن تدریس معلم یا ارزشیابیش خوب نیست بگن 

مشکل اینه انتقاد نداشتن فقط دفاع بدون دلیل میکردن . میشد با گفتن یه جمله ی باشه تلاششو بیشتر میکنه تموم کنه مادره

❤️‍🩹

واقعا میتونم قسم بخورم که دیروز کارنامه بچه هارو تو پروندشون میچیدیم از بچه های هشتم ۱۰ نفر شهریور ق ...

واقعا درس خوندن به مدرسه  ربط نداره بچه ها یی رو میشناسم که در مدارس دولتی درس میخونن ممتاز ن